Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wapdam

kto ma kredyt w WBK? Czy oni sobie koorwa jaja robia??

Polecane posty

Gość wapdam

dostalam propozycje kredytu. pracownik zrobil symulacje (ile rat, jaka kwota, na jak dlugo itp) i zaraz wam to napisze

Gość wapdam
kw kredytu- 12 754 kw odsetek-9 388 kw prowizji- 637 cal koszt kredytu- 11 781 CALKOWITA KWOTA DO ZAPLATY 24 535ZL

Gość wapdam
np wezme 12tys a musze oddac 24? pojebalo ich?! co to kurwa provident?! a wasze kredyty w wbk? tez taki wysoki % ?

Gość y kubkiem kawy
ja mam krdyt w wbk ,bralam 3000.a do splaty mam 4600

Gość kredyt u zyda
by zyło sie lepiej:classic_cool:

Gość wapdam
to czemu ja mam tak duzo?

Gość kredyt u zyda
im wiecej długu tym jestes wzorowszym obywatelem

Gość tak to widze
njie obrazaj PROWDENTA JEZELI BIERZESZ OD NICH -------------POZYCZKE BEZ obsługi [przychodzi ci lajza do domu ] a splacasz sama to nie ma lepszej pozyczki jak od nich ------banki obecne to sa lichwiarze jak zalatwiasz kredyt to w dupe by ci weszli a jak wezmiesz to tylko czekaja na brak splaty i wtedy --------natychmiastowa splata a jak nie to masz problem ---------wpis do K.D,SAD I KOMORNIK A z PROWIDENTEM mozna sie jeszcze dogadac ale kurwa nie kazdy wie ze mozna wziasc od nich kaske bez obsługi ------------brałem 6000 do splaty mialem 8073 dokladnie raty miesieczne -------------jedyny warunek ------stale zatrudnienie bezterminowe ,renta,emmerytura itp ale nie kazdy o tym wie ze tak mozna wziasc od nich pozyczke !!!!!!!!!!!BRAWO PROWIDENT!!!!!!!!!!

Gość szukajgfhg
pewnie masz kredyt z ubezpieczeniem o tym czesto nie mowia przy podpisywaniu umowy:P

Gość ty gościiuuuuu
kredyt u zyda by zyło sie lepiej jestes pierdolnięty! co ma piernik do wiatraka??? w kazdym banku tak jest, a nie tylko w WBK. Banki muszą z czegoś żyć

Gość tak to widze
obecnie wszystko co wchodzi w sklad splaty kredytu musi byc zawarte w umowie ,nie moze byc ukrytej opcji ty musisz wiedziec ile masz splacic !!!!!!!!!ale jak podpiszesz umowe to juz nie ma zmiluj !!!!!!!!!a teraz ciekawostka ,pozyczasz od Prowidenta np 4000zl nawet z obslugą ,dostajesz szmal i obracasz jezeli im zwrócisz kase w ciagu 7 dni - rezygnujesz z umowy ,masz do tego prawo - bez konsekwencji z ich strony ---------------a spróbuj tego z bankiem!!!!!!!!!!

Gość w banku też jest
możliwość odstąpienia od umowy bez żadnych kosztów, bodajże jakieś 10 dni roboczych

Gość w banku też jest
autorko a ty pewnie masz rozłożony na kilka lat a to też wpływa na koszt kredytu, im krócej tym mniejszy koszt i oczywiście musisz sprawdzić czy nie wcisnęli ci ubezpieczenia bo ono powinno być dobrowolne

Gość wapdam
Jakby wam Czak Noris kazal wziac to tez byscie wzieli jak ja :o