Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinga Lind

MOJ FACET ZARAZ PRZYJEDZIE Z KUMPLEM PIWKOWAC...NIENAWIDZE GO:/

Polecane posty

Gość Vinga Lind

dzisiaj ma imieniny i umyslil sobie ze przywiezie jakiegos gowniarza do nas na dzialke zeby popiwkowac...a ja potem bed musiala tego gnoja odwozic bo zeby tu zostal to nawet nie ma mowy po moim trupie!!!!i znowu ja sama musze sie dzieckiem zajmowac a ten cham bedzie sie relaksowal po pracy:/ i wyda pewnie kupe kasy na alko zamiast mi sie do czynszu czy benzyny dolozyc:/ mam dosc...jak im zepsuc ten wiexczor???jakies pomysly?

Gość wefewfwewef
daj mu spokój, chyba, że chcesz zostać sama z dzieckiem 🖐️ nienawidzę takich ścierw jak ty:classic_cool:

Gość bejbebejbee
Haha, nie ma to jak związać się z facetem i nienawidzić go :D Nikt nie kazał Ci się z nim wiązać :P

Gość lalotka
zrob salatke z olejkiem rycynowym ;)

Gość Vinga Lind
dlaczego uwazasz mnie za scierwo niby???? i tak chyba bedzie lepiej jak zostane sama z dzieckiem i sie pozbede tego wrzoda....przychodze z roboty robie obiad do wieczora zabawiam dzieciaczka wymyslam mu rozrywki rozne zajmujse sike domomem zadnej pomocy nie mam mnostwo dlugow komornika nad glowa a on sie tak zachbowuje....i to ja jestem wg was scierwo:/ a jak poszlam z kumpela na godzine na spacer to wielka obraza byla:(:(:(

Gość bejbebejbee
A te długi to same urosły? :P Typowa sytuacja typowej bezmyślnej kobiety, która dopiero po popełnieniu wielu błedów zaczęła myśleć :)

Gość ciocia pralinka
A czemu chcesz ten wieczór psuć? Usiądź z nimi, relaksuj się, też wypij piwko. Jedno - i dla przyjemności i dla niemożności prowadzenia autka. Niech kolega zostanie na noc, jeśli chce. Jeśli masz dzieciątko z gatunku nocnie koncertujących, to daj mu chwilkę popłakać (tylko nie za długo ;) ), a potem krzątaj się po domu z maleństwem na rękach. Przecież w nocy wszystkim wypadają z rąk rzeczy. Na przykład blaszane miski. Kolega następnym razem wieczorem grzecznie wróci do siebie i tyle :)

Gość wwrrr
Masz to, na co sie godzisz.

Gość Vinga Lind
o nie na bank nie bede przy nich dryndac i ich ugaszczac.na poczatku jak bylam mlodsza i glupsza to caly bankiet zastawialam dla niego i gosci.basta!!!! ale ta salatka z rycyna dobry patent:D co do nienawisci to slyszalam ze najwieksza milosc zamienia sie z czasem w najwieksza nienawisc....cos w tym jest,brzydze sie soba po seksie z nim....od miesiaca mialam spokoj ale wczoraj sie zdarzylo nie moge sie otrzasnac jakos:/

Gość Vinga Lind
sluchaj moja corcia ma prawie 4 lata nie placze w nocy.nie chce brudzic poscieli dla jakiegos obcego chlopa nawet go nie znam.a dlugi skad?bo jak byl za granica gten moj mily to wydzwanialam do niego.mielismy rachbunki razem splacic ale on stracil prace i przez rok siedzial mi na garbie......tyle.przejebalam sobie zycie:(:(:(:((:

Gość lalotka
Pytanie za 100 pkt: to po cholere jeszcze z nim jestes?

Gość bejbebejbee
Ja pierrdole, az nie chce mi się wierzyć, że są tacy głupi ludzie :) Jednocześnie śmiać mi się z Ciebie chce i mi Ciebie żal. Dobrze, że ja nie mam takich problemów, bo wiedziałam kogo biorę na ojca swoich dzieci, długów też sobie nie narobiłam bo do wszystkiego wystarczyło włączyć zdrowy rozsądek. Tobie go brakuje niestety, radze przynajmniej podszkolić się w ortografii, bo trochę wstyd nie umieć wypowiadać się w ojczystym języku.

Gość Vinga Lind
gdzie wg ciebie robie bledy ortograficzne?jesli juz, to wale literowki z pospiechu.... nie kazdy ma wrodzony rozsadek, ja niestety jak widac nabywam go z wiekiem a na pewne sptrawy juz za pozno..... nie wiem czemu z nim jeszcze jestem, procz niego i dziecka nie mam zadnej rodziny.zadnej!! ale wiem ze juz dlugo z nim nie bede.....

Gość Vinga Lind
podajcie jakies pomysly jak brawurowo i oszalamiajaco spierdzielic im ten milusi wieczorek prtzy grillu???

Gość Vinga Lind
a ja nie bo mam dziecko pod opieka jestem 20km za miastem i jak cos sie nie daj Bog stanie to ktos musi byc trzezwy.poza tym gardze nimi i nie zamierzam sie spoufalac z jakims malolatem.o.kurde zaraz beda:/

Gość jeżynowa dziewczyna
czytasz sage o ludzich lodu? :D

Gość lalotka
A nie mozesz najzwyczajniej w swiecie pojechać do domu (bo z tego co zrozumialam jestes na dzialce), olać delikwentów i zamiast knuć jak im uprzykrzyć wieczór lepiej sie zastanowić jak sprawić żeby Towja sytuacja się polepszyła i nad tym jak najszybciej będziesz się mogła uwolnić z tej chorej relacji?

Gość Vinga Lind
tak wlasnie yrobie....wezme samochod, mala i pojade do domu.i zamkne dom na dzialce, niech nocuja na dworze ahhahaa:D pewnie ze czytam, tysieczny raz:)to moja jedyna przyjemnosc w zyciu - to , papierosy i zabawa z corcia:D

Gość lalotka
Knucie o tym jak pacan zostanie sam na lodzie a potem wprowadzenie tego w czyny bedzie na bank przyjemniejsze niz zepsucie mu jednego wieczoru :) Uciekaj kobieto od niego jak najdalej! Życze powodzenia

Gość Vinga Lind
no i przyjechali, rozpalaja grilla, nawiezli wodki, piwa...ten gnoj lysy, w tatuazach:/ zalosne:/