Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość try568878

Dziwna sytuacja dziwny związek co to może być ?

Polecane posty

Gość try568878

Poznałem dziewczynę ma ona 17 lat a ja 22.Od samego początku jakoś dziwna mi się wydawała.Nie wiem na co cierpi ale chodzi do psychologa.Jesteśmy z sobą od miesiąca.Sytuacja wygląda tak że jak piszemy na Gadu Gadu to ona jest czuła, ciągle wspomina że mnie kocha, że tęskni i tak dalej a jak się zobaczymy to dziewczyna inny świat, jest wredna praktycznie 95% spędzonego czasu, wszystko bierze na serio, muszę uważać na każde słowo.Czasem ma tak że zaczyna płakać i rozpaczać że chce się zabić po czym jak ją uspokoję to po jakimś czasie ma napad radości który trwa około pięciu minut i znowu jest wredna i niesympatyczna.Wiem że ona nie ma taty, miała trudne dzieciństwo i chodzi do psychologa.Czym to może być spowodowane ?na co ona może cierpieć :(

Lepiej ją sobie odpuść. No chyba, że naprawdę, ale to naprawdę ją kochasz. Jeśli tak jest to radzę abyś szczerze porozmawiał o tym z nią samą. Lecz przypuszczam, że to nie będzie takie proste.

Gość masz jakąś stronkę www?
człowieku nie brnij w to uczucie dalej

Gość Ta najpiękniejsza
Nie kręć z nią. Zostaw. Takie osoby nie powinny być związku. Osobe chorą na raka też radziłabym zostawić. Niby się leczy, ale zaraz zdechnie i jeszcze na pogrzeb od ciebie wyciągną. No i inwalide też sobie odpuść bo żadna przyjemność wózek pchać. Grube też olej, napewno taka wyżre ci całą lodówkę. A i taką z depresją po wciąż marudzić będzie. Mówie stary, odpuść se.