Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona swojego męża

Seks po porodzie - kiedy?

Polecane posty

Gość zona swojego męża

Ile tyg. po porodzie pierwszy seks? Rodziłam naturalnie, miałam kilka szwów i w tej chwilii już praktycznie nie krawię i nic mnie nie boli i się zastanawiam kiedy mogę kochać się z mężulkiem ;) Jestem 3 tyg. po porodzie. Jak było u was?

Gość zxcvuhgfrty
Zalecają przez cały połóg - 6 tygodni.

dokładnie. 6 tyg po porodzie. u nas było 2 miesiace po bo mialam problemy z gojeniem sie krocza a potem bolało, ale z każdym razem mniej...

Gość ....MILKA 82
moim zdnaiem 3 tyg. po naturalnym porodzie to za szybko, daj sie ciału zagoic. Nie poinformowali cie ile czasu trwa połóg?

Gość oczywiscie ,ze 6 tyg .po
po to jest ten czas zeby sie wszystko zagoilo. Po to jest polog. Sa osoby , ktore sie wylamuja ,ale dla mnie to glupota, a Twoj maz powien byc wyrozumialy ,powinien zrozumiec ze jestes po porodzie, wszystko swieze .Dlatego jest polog.Nie powinno sie w tym czasie wspolzyc, dla twojego dobra. Patrz na siebie i swoje zdrowie , a nie na zachcianki meza. Na zachcianki twoje i jego jeszcze przyjdzie czas .

ja rodzilam naturalnie bez nacięcia i mimo, że połóg minął w 4 tyg to zaczelismy wspołżyć po 6 tygodniach dokładnie