Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotne matki dobrze se radza

Wiecie samotne matki to szkoda gadac!!! Znam jedna co dobrze se radzi

Polecane posty

Wiecie samotne matki to szkoda gadac!!! Znam jedna co dobrze se radzi Szkoda slow mi na te kobiety :/ Bardzo dobrze se radza, to trzeba przyznac. Moja kolezanka jest samotna matka ktora mieszka z rodzicami Rachunkow nie placi Jedzenia nie kupuje I sama mi sie pochwalila ze dostaje 700 zlotych alimentow od ojca swojego syna. Zarabia 2000 zlotych w firmie swojego tatusia Studiuje Oprocz tych 2 tysiecy rodzice kupuja jej ubranka dla dziecka, ubieraja takze ja, az mnie krew zalala. Sama mi sie chwalila ze rodzice, dziadkowie i bracia lituja sie nad nia zeby jej pomoc. Oprocz tego to ona jeszcze ma czas na studiowanie. Teraz studiuje dziewczyna drugi kierunek. Sama mi sie chwalila ze jej rodzice pomagaja bo mysla ze jest jej trudno. Jej najstarszy brat rowniez zalozyl swoja rodzine i rodzice wyremontowali mu strych by zamieszkal tam ze swoja rodzina i dziecmi. Niektorzy maja szczescia. Czemu ja nie mam takich rodzicow. Matka ma wlasny warzywniak a ojciec jako brygadzista pracuje na produkcji, ja natomiast pracuje w restauracji jako pomoc kuchenna

Gość hjkjknjk,mnjkmn
:O

Ja też byłam zdziwiona :O To nie jest normalne by dziewczyna była wieczną studentką :o Żyła za kase rodziców :O Miała opieke z każdej strony :O Wszyscy jej pomagają, skakają koło niej jak koło jakiejś księżniczki a potem w sobote ja ją odwiedzam o 10 rano a ona jeszcze w łóżku gnije i mamusia jej niesie śniadanie do łóżka a dziadek wybiera się na spacer z wnukiem a potem do kina...

Gość No cóż....ta samotna
matka pewnie wieczna studentka ale ty to nawet wiedzy z podstawówki nie wyniosłaś a do tego zieje od ciebie czymś prymitywnym i plotkarskim. Poćwicz polskie znaki na klawiaturze i wysławianie się w języku polskim bo nie ma czegoś takiego jak "se" czy "skakają" i jeszcze trochę możnaby dosypać ale szkoda czasu.

Gość No cóż....ta samotna
Autorko jeszcze tak dodam że żeby napisac dobre provo nie trzeba usilnie upadać poniżej zera :)...wyobraź sobie że provo ma być dla wykształconych i dość mądrych kobiet a nie pokroju twojej osoby.

Gość a.....Bc
Tobie autorko żal dupę ściska czy co? Ta wieczna studentka swoją nauka pracuje na byt dziecka. Sama przestań gadać, a zrób cos z soba, bo jak widać brak Ci zajęć :P

ehh a po kropkach piszemy wielka litera nie wspominajac o przecinkach geniuszu powyzej:P

a ja tam jej zazdroszcze. dobrze ma dziewczyna. i nie glupia napewno ale swinia jakich malo:P

Gość tu trzeba Rutkowskiego
Do samotnej, pokrzywdzonej i zazdrosnej autorki tematu :D To w jaki sposób opisujesz historie skłania mnie do pytania czyż to nie sama "zrozpaczona233" tylko w innym temacie i pod innym pseudonimem? Co będzie dalej?

Gość Oj nie prawda
że w każdym przypadku po kropkach pisze się dużą literą bo napewno nie,jeżeli to kontynuacja i ciągłość myśli a kropka pełni rolę przedłużenia ciszy :D....ktoś kolejny tu troszkę niedouczony.

a czy ja pisze jakies pismo urzedowe??? zeby pisac poprawnie Nie! Po prostu chcialam sie pozalic jak to niektorym babom jest dobrze. Ona? skonczyla juz jeden kierunek administracje a teraz studiuje ekonomia! i co ma byc wiecznie takim nierobem i pasozytem i jeszcze sie tym chwalic?

Gość trudno tak bywa
Ona się będzie bawić, Ty zapierd***ć.

Gość dnmdnmsd
Autorko ale co tobie do tego? Tak wyraźnie widać że kieruje tobą zazdrość . Pomyśl o sobie i o tym by jakoś poprawic sobie byt a nie użalać się że komuś dobrze a tobie nie, przecież to dziecinne i głupie . Pamiętaj że cwana osoba zawsze o siebie zadba i o takiej jak ta samotna mam nikt nie powie że leń i nierób tylko z szacunkiem popatrzy że ma studia i to pomimo tego że wychowuje samotnie a o takiej jak ty powiedzą że nierób i leń i pewnie zazdrości zamist zakasać rękawy, więc czy jest sens wtrącać się w czyjeś życie? Nie lepiej żyć swoim życiem? Hmmm a tak apropos twojego stylu pisania to rację mają tu niektóre osoby.... Twoja pisanina aż razi i irytuje i chyba tobie przydałaby się edukacja a nie tej dziewczynie.

Gość buhahahaha hahaha
" nieprawda że w każdym przypadku po kropkach pisze się dużą literą bo napewno nie,jeżeli to kontynuacja i ciągłość myśli a kropka pełni rolę przedłużenia ciszy ....ktoś kolejny tu troszkę niedouczony." O kurwa :D A teraz jakiś dowód na tę teorię poproszę :D Bo takiej bzdury jeszcze nie słyszałam, mitomanko :D

Zazdrościsz jej i tyle. Pewnie ona ci się zwierza bo ci ufa a ty jej przytakujesz natomiast tutaj użalasz się nad sobą. Mam nadzieję, że cie przejrzy bo jesteś dwulicowa.