Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miki Maus

czy podoba się Wam taka figura u kobiety? (i do mężczyzn i do kobiet)

Polecane posty

Gość izobarka
ma; jest nieproporcjonalna

Gość serryt
super dupcia

To jest marne krazenie krwi a przede wszystkim za duzo wody w organizmie...musisz pic wode, 1/2-2litry na dzien!!!

mówisz? nie piję takiej ilości wody ważę 54kg na 170 cm każdy mówi, że wyglądam na maksymalnie 50 w sumie gdy się porównam do koleżanek ważących 55 to jestem szczuplejsza może faktycznie to woda chciałabym mieć ciut bardziej proporcjonalne ciało a co do tego skąd jestem to nieważne i tak mam męża, więc mnie damsko-męskie relacje nie interesują :P

Kup sobie jakies ziolowe produkty zeby drenowac wode a masz popekane zylki na nogach? albo puchna ci nogi czasami?

jest atrakcyjna niestety 90% kobiet na kafe to tłuste świnie niczym adele i takie zawsze będą widziały jakieś ale 🖐️

a co do puchnięcia to rzadko chyba że wiele godzin chodzę, jestem bardzo zmęczona - wtedy odrobinę stopy

Gość trener boksu
fajna, 90% ma gorsze proporcje, wiec to ideal chyba.

No to wez sobie tez cos ziolowego na krazenie krwi...ale najwazniejsza jest ta woda , na poczatku zacznij pic powoli pol litra potem litr i po miesiacu pij do 2 litrow CODZIENNIE!!!(pewnie na poczatku ci sie bedzie chcialo ciagle sikac, ale to nic) Bo jak nie bedziesz pic to organizm bedzie tlumaczyc w ten sposob ze "nie dostarcza mi wody to znaczy ze musze zatrzymac wode w organizmie na zas".Jak sie kapiesz to wsyp troche soli morskiej do wanny i se posiedz.