Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterjanka taka jedna....

Jakie polecacie konto osobiste? W jakim banku?

Polecane posty

Zastanawiam sie nad mBankiem a ING. Ale może polecicie coś innego...

Gość najlepsze jest
w DB

Gość najlepsze jest
konto dbnet

Gość mała mi jest wielka
mbank jest ok - tanio i wszystko zrobisz na necie albo na linii telef. Odpadają denne wizyty w banku i czekania w kolejkach.....

A wiesz jak to jest z wpłatami? Bo ja bym sama wpłacała pieniądze na konto a to chyba jest płatne.

Ale jakby ktoś zapragnął kredytu lub pozyczki , to już lepiej w normalnym banku, gdzie się widzi obsługę . Bo nigdy nie wiadomo jaki "specjalista" siedzi sobie gdzieś tam i czy czegoś nie zapomni, chóćby odchaczyć ...

To zależy gdzie wpłacasz ... , poczta bierze 2,50 za każdy przelew ...

Wpłata w kasie w oddziale banku.Wyczytałam że kosztuje to 9 zł i jeśli to prawda to lipa:(

Mbank ma swoje wpłatomaty. Jak jesteś z większego miasta to bez problemu znajdziesz wpłatomat.

Gość different
Nie idź na początku do placówki. Poszukaj w internecie banków i poczytaj ich taryfy opłat i prowizji. Wybierz coś, co będzie pasowało do Twoich potrzeb i będzie tanie. Obecnie nawet darmowe. Od siebie na szybko polecam Credit Agricole lub Allior Sync. Odradzam PKO i PEKAO, bo to drogie banki i żyją z opinii. Najlepiej samemu wszystko obadać. Jak są wątpliwości, to można zadzwonić i wszystko wyjaśnić. Dodatkowo taki telefon będzie podstawą do późniejszych reklamacji jak Cie oszukają. Jak chcesz możesz zajrzeć do takiego małego poradnika jak założyć konto dla siebie http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/

ja założyłam ostatnio dobre konto w banku milenium i mogę je polecić. Jest na pierwszym miejscu w rankingu na najlepsze konto osobiste. Jeśli się na nie zdecydujesz to od razu powiem, żebyś się nie zgadzała na konto oszczędnościowe w tym banku. Warto rozejrzeć się za czymś z lepszym oprocentowaniem