Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladnadziewczyna

fiel...gdzie jestes >

Polecane posty

vfgtryue-- hola hola kochany, a co my się znamy? czyszbyś widział moje zdjencie? A morze Ty wcale nie jesteś tym za kogo się podajesz? To ty macioro? AA nasza klijentka, dla kturej nie ma rozmniaruw??

głud pżyciska mie do dechy, brak mi tera jakiej stżechy. Loduwka pusta jest jak muzg, kto wyrzarł wszystko? Czy to prezydęt Tusk? W portfelu póstki, bieda i rzal, odejde zara i pujde w dal. Dajta mie lódzie kromkie chleba, bo dópe pżecie terz karmić tżeba. Oj bieda w kraju, bieda w loduwce, bieda je wszendzie i w mojej głuwce. Póstki, póstki, ratójta mie, głud mie pżyciska, rzreć mie się chce!!

tajemniczy wielbicielu, pogniewał się? Powiec mi po cichu, kobylaczku to Ty? Przyznaj się zdzichu.

Gość hdjutv
Wzruszyłem się .Dziękuje jeszcze nikt nigdy nie napisał dla mnie wiersza , jest piękny i schowam go na pamiątkę ,z pod pisem od Fiel :D

Gość hdjutv
Czy tak bardzo to widać? Głupio mi trochę ,:p

Gość ssssdddasasas
dałnico zakładajac temat o samej sobie zapomniałaś żeby dla poznaki popisać pod pseudo autora :(

a szókajo, a tera uwaga, zara wyśle muj ałtograf zekserowany. Ej fiel2 zmien nika, bo zara bendo nas oskarrzać, że pisze sama ze sobo.

ssssdddasasas gdybym se sama załorzyła taki temat to bym pisała coś pot tym nikiem, ale taka głópia to ja nie jestem, o nie nie nie. KObylaczku, prawdziwej miłości sie nie ukryje.

je tylko on je tajemniczy i udaje, ze to nie on, ale ja go poznam wszendzie. ej fiel 2 zobacz jake wiersze napisałam dziś ładne, mam bogato wene tera.

kórcz3e fiel 2 ty to jakiego pecha mi pżynosisz, co się pojawisz to od razu idole otchodzo, masz złe fatóm we sobie.

kórczę i ja je sobie tera czytam i wyję, borze dałeś mi taki talent pżepychajonc mie na ten okrótny siat.

fiel2 a widziała ty, że w rankingu na najmondrzejsze kafeterianki gurujemy na drógim miejscu? czy to nie jest cód?

fiel 2 morzesz załorzyć nowy temat bo ja nie mogie nic dodać, bo muwio, że za durzo, a tżeba trohcie rozrószać toważystwo, bo rzalo się, że nas nie ma.

Gość marian z opolskiego
widze że koleżanki sprzedające szmaty w lumpie dalej swoje jak tam wasze oblesne odciski i twarde pięty?? a pieluchomajty dalej nosicie brzydule??

marjanie ze stopami co raz to gożej, krew tryska z karzdego otciska, ale ja tu mam apel do lódzi dobrej woli: Lódzi licze na wasze poparcie, zrzóććie mi się na wypłate, po co ja mam chodzić do roboty i sie darmo menczyć, jhakbyście wy sie wszyscy zebrali i karzdy dał po pare złotuwek to bym miala. No ogarnijcie sie dla mie, chyba fanuw tżeba w ten sposub do karmiać.

o marian czyli chora sweeti je ci tam u ciebie patolorzko

Gość hdjutv
Dziękuje Fiel masz ładny charakter pisma , taki kobiecy .

fiel 2, a no normalnie. Biore i pije i się najadam. Terz nie wiedxziałam, że morzna, ale głud mie tak pżycisnoł, że postanowiłam dopić stary popleśniały sok ważywny. i dobry je, głud znik.

dzienkóje kobylaczku :) zawstydzasz mie. Mam kobiecy charakter, bo jestem kobieto ;)