Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Co sądzicie o wymiarach 176cm/65kg 102/ 76/98?

Polecane posty

Gość martka I987
To było ponad rok temu, teraz ważę 96 i 108/98/136 trochę przytyłam wiem ale tego wcale tak nie widać jak się fajnie ubiorę, nawet w legginsy, takie w panterkę, i tak jestem idealniejsza od tych zawistnych larw co pisały na mnie z zazdrości 😠

Alez ja ci nie zazdroszcze cm ani glupoty. Jednak ty powinnas zazdroscic mi meza,dzieci i figury w wieku 36 lat.Nie licze cm,ale spojrzenia meza i obcych facetow.do tego nie potrzebuje centymetra.

Gość martka I987
Też będę miała męża i to na pewno fajniejszego, więc nie muszę ci niczego zazdrościć a na dodatek jestem ładniejsza, też się oglądają za mną różni :-)

Gość gość
I czym ty pustaku sie szczycisz?Ja mam troche lepsze wymiary ale Nie tylko to sie w zyciu liczy!A skoro masz do zaoferowania tylko te wymiary to bardzo jestes biedna i jest mi cie szkoda!A co bedzie jak bedziesz w ciazy i przytyjesz?

Gość gość
MARTKA lepiej sie otrzasnij ! Jak mozesz wiedziec jak wyglada nieznajoma kobieta!A to ze piszesz o swoich rozmiarach to tylko swiadczy o twojej glupocie .To nie katalog PLAYBOY.Jezli jestes brzydka i szukasz faceta to napisz !!

Gość martka I987
Nie przytyję bo będę jeździła wtedy na rowerze, od koleżanki pożyczę 😡

Gość martka I987
Nie muszę szukać bo się za mną oglądają, mogę przebierać :-)

Gość gość
Chyba brakuje tobie centymetrow do szczescia!

Gość goscik
Wybacz ale nie rozumiem sensu tej glupiej rozmowy o rozmiarach czy kilogramach bo kobieta nie jest swinia na wage tylko czlowiekiem

Gość martka I987
No chyba ty! 😡

Gość gość
przeciez wyszlo, ze ta martka to jakas mitomanka co oczerniala dziewczyne z zespolu muzycznego, pisal o niej jako o sobie dodajac zlosliwe i glupie komentarze, tak zeby tamta osmieszyc sprawa sie rypla i miala byc rozprawa, co dalej, nie wiadomo