Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana666

proszę o radę. facet nie potrafi się zdecydować!

Polecane posty

potrzebuje pomocy i rady. Opisze pokrótce całą sytuację. rozstałam się z facetem po długoletnim związku, ponieważ widziałam, że przestało już mu zależeć i ja chyba też potrzebowałam jakiejś odskoczni. Rutyna nas dopadła. wyprowadziłam się z mieszkania a on nie próbował nawet mnie zatrzymać. po tygodniu rozmawialiśmy oboje powiedzieliśmy sobie, że kochamy się, ale on nie zaproponował powrotu. po dwóch tygodniach powiedział mi, że się z kimś spotyka. Bardzo mnie to zabolało więc postanowiłam, że zawalczę. wróciłam do mieszkania, co dzień oglądałam jaki szczęśliwy wychodzi do niej... prosiłam go żeby przemyślał wszystko i czy warto tyle lat zmarnować dla przygody. niestety rozmowy nie pomagały. wyprowadziłam się całkowicie, bo wiedziałam, że to walka z wiatrakami. do teraz dostaje smsy, że żałuje, że kocha, ale nie potrafi się uwolnić od tamtej :( jak mam mu pomóc? nadal go kocham po mimo bólu, który mi sprawił. Nie potrafi powiedzieć dlaczego nie może skończyć z nią. Twierdzi, że go to wszystko przerasta i ma zaburzenia emocjonalne. w jaki sposób mogę mu pomóc? może któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Gość Panlalalanina
Niech sie zdecyduje albo do ciebie albo do niej.

nie potrafi zdecydować i tu jest problem... nie jest to takie proste. chce być ze mną, chce żeby było tak jak dawniej, ale nie potrafi zakończyć tamtej znajomości... nie wiem dlaczego :( jest z nią myśli o mnie, jest ze mną myśli o niej. czy jest sens walczyć? nie mogę o nim zapomnieć, tak bardzo go kocham:(

słuchaj dziewczyno, gdyby mu naprawdę zależało na tobie to by w podskokach do ciebie wrócił a tamtą zostawił. widać dobrze mu i z tamta i z tobą, wiec zapomnij o nim. jakiś niedojrzały!:o

@ załamana666 19:47 pisze: (...) do teraz dostaje smsy, że żałuje, że kocha, ale nie potrafi się uwolnić od tamtej jak mam mu pomóc? nadal go kocham po mimo bólu, który mi sprawił. Nie potrafi powiedzieć dlaczego nie może skończyć z nią. Twierdzi, że go to wszystko przerasta i ma zaburzenia emocjonalne. (...) ************** :D :D Nie. To nieprawda! Takie sytuacje się nie zdarzają. ! w podpisie --> [leży ze śmiechu] - : D __________________________

Gość Panlalalanina
wiesz że jak będziecie się spotykać w taki sposób jak teraz to będziesz nieszczęśliwa, rozumiem że go kochasz u myślę że może przestań się do niego odzywać, to może jak zobaczy że się wycofałaś to wróci albo się zdeklaruje że to koniec.

a jednak się zdarzają... czuje się jakby był to milionowy odcinek pieprzonej Mody na sukces, ale to niestety nie jest serial...faktycznie może spróbuje nie reagować na jego smsy.

Gość sylvia 007
pomysl co on by zrobil jak ty bys to robila i zrob to samo.

do teraz dostaje smsy, że żałuje, że kocha, ale nie potrafi się uwolnić od tamtej pierdolenie kotka za pomocą młotka pies ogrodnika co by chciał dwie sroczki za kuciapki ciągnąć:P:)

Gość on nie jest dojrzały
to dzieciak dlatego nie umie sie zdecydować. A co jak tamtej strzeli dzieciaka??? na pewno uprawiają sex. chcesz z nim byc, prosze bardzo - sprawdzisz go jak Ciebie bedzie traktował, gdy bedziesz z nim bez sexu do ślubu