Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca pomóc

miała któraś z Was takie łóżko dla dwójki dzieci?

Polecane posty

Gość chcąca pomóc

Miedzy dziecmi będzie dwa lata różnicy , zastanawiam się czy takie łózko może się sprawdzic.

Gość wampirina
moze link?

ja nie miałam takiego łóżka.. ani nie mam dwójki dzieci, ale takiego łóżka bym raczej nie kupiła, pietrowe już chyba lepsze jesli chodzi o zaoszczedzenie miejsca w pokoju dzieciecym..

Gość chcąca pomóc
Myślałam juz dawno o piętrowym tylko że bałabym się położyć dziecko spać na górnym pietrze! Starsze dziecko to ok, ale nie takiego przypuścmy 3-4 latka

Gość nie polecam,.,.
a jeśli drugie dziecko bedzie chciało się położyć w ciagu dnia to bedziesz musiłą wyciągać to łóżko. Jedno dziecko bedzie mogło w każdej chwili położyć się w ciągu dnia a drugie bedzie miało łóżko tylko w nocy. poza tym bedą się dzieci nakręcać swoją bliskością, dokazywać, ciężej je bedzie razem wyciszyć aby zasnęły, bedą skakać po tych łózkach

ja nie jestem za tym łóżkiem które pokazałaś.. bo wyobraś sobie sytuacje kiedy dziecko spiące u góry musi wyjsc w nocy do toalety..:) zrobisz jak uważasz oczywiscie..

skoro nie pietrowe, to moim zdaniem duzo lepszym rozwiazaniem byloby zwykle łózko.. rozkładane 2 osobowe..

Gość Mamuuuuuuniaaaaa
Ja mam takie,narazie użytkuje je tylko starszy pięciolatek, ale już wiem że jak młodsza przeniesie się do dziecięcego to od razu je sprzedam, zajmuje dużo miejsca, to wysuwane jest nie wygodne, nie widze tego, wydaje mi się że zwykłe piętrowe będzie kożystniejsze, ład i skład, rozłożone jest przedewszestkim niebezpieczne, można się podknąć, ach daremne....

Gość podobnie
Ja jako dziecko miałam podobne łóżko z siostrą - super wspominam.

Gość chcąca pomóc
No i teraz zwątpiłam hehe. Ale pietrowego na pewno nie kupie, bo umarłabym ze strachu ze dziecko spadnie.

Gość kkkiiikkkaaa
Ja bym nie kupiła. Sama wspominam z dzieciństwa jako koszmarek sypianie w jednym łóżku z bratem na wyjazdach. Autentycznie bolał mnie brzuch ze stresu przed wyjazdami, że znowu będę musiała z nim spać (był młodszy, żeby nie było posądzeń o molestowanie:) ). A w takim łóżku dzieci też śpią jakby razem, a moim zdaniem to naruszenie prywatności. Wiadomo, że dzieci małe, ale pewnie nie będzie Wam się chciało zmieniac łóżek jak pójdą do szkoły. Ja postawiłabym na piętrowe.

Gość kkkiiikkkaaa
A piętrowe można kupić z barierką, wtedy nie spadnie.

Gość Mankoo
Tak, piętrowe łóżka są rewelacyjne - dzieci je uwielbiają Ja sam kupiłem łóżko piętrowe na www.lozkapietrowe.com i jestem zadowolony!

Gość kfokrofkr
Nie kupiłabym pietrowego dla tak małego dziecka, już te w linku lepsze!