Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę angielskiego

Zadanie z anglika :( Ktoś dobry niech mi pomoże

Polecane posty

Mam takie głupie zadanie. Niestety ang jest dla mnie czarną magia. Muszę napisać krótki dialog między mną (czyli pasażerem samolotu) a osoba B czyli ta która dokonuje odprawy na lotnisku. Trzeba tam głównie poruszyć temat tego czy bagaż jest zamknięty dobrze, czy mają naklejki z imieniem i nazw, itp . Jeśli ktoś zna zasady odprawy i angielski ma w małym palcu to proszę mi pomóc . Z góry dziękuję

Gość do nauki
W której jesteś klasie? dziwne, że język jest dla Ciebie czarną magią skoro uczysz się go któryś rok z rzędu i nadal nie potrafisz dialogu napisać. Przecież to podstawy. Bierz słownik i pisz. Widać, że cały czas za Ciebie ktoś odrabiał prace domowe, bo inaczej już dziś potrafiłabyś sklecić kilka zdań po angielsku!

Niby tak ale chodzi o to że dużo robię błędów gramatycznych i wogóle. Szkole szybko kończę mam mnóstwo innych spraw na głowie a takie zadanie to chyba cały dzień bym robiła. Myślałam że ktoś jeśli ma chwilę i zna ang perfect to moze napisać. Ale jeśli nikt nie pomoże to ok rozumiem

Gość djuuiiujjju
wiesz co to może wysil się choć odrobinę i napisz ten dialog po polsku. Może ktoś ci przetłumaczy na angielski a nie jeszcze chcesz by ktoś wymyślił cały dialog!! Leń z ciebie.

Gość karola152
napisz sama, predzej wtedy ktos ci poprawi niz od razu cale zadanie ma za ciebie zrobic