Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Zaraz mnie trafi szlak

Wygoniła mnie z domu zaraz mnie coś trafi!!!

Polecane posty

Pokłóciłan się parę dni temu z dziewczyna mojego brata ma18lat ja 24. Powiedziała mi że jak mój brat pojedzie za granicę to ma jej wysłać od razu pieniądze bo ona chce prawko. Gowniara jeszcze gimnazjum nie skończyła a już wymagania stawia. Wkurzyłan się i mówię jej że po co? Że Patryk ma długi dom(brata) się sypie trzeba wsadzac kasę w remonty(brak łazienki, pusta kuchnia, brak ocieplenia). Że o samochodzie nie ma nawet opcji bo nie ma kasy to po jaką cholerę prawko!?wczoraj wieczorem poszłam do brata z chłopakiem okazało się że nie ma go w domu tylko ta siksa tam siedzi otworzyła okno i kazała nam spadać, bo nie mamy o czym gadać

Jestem wkur* Bo ten dom jest po mojej babci i został przepisany na brata. Ja nie dostałam nic, mieszkam u Chłopaka, i jak sobie pomyśle że ta bladz wygnala mnie z domu który miałbyc również dla mnie to mam ochotę jej włosy wyrwać

Gość eva ewa evva
18 lat i gimnazjum nie skończyła? Następnym razem lepiej przemyśl swoją prowokację :D :o 🖐️

Porozmawiaj z bratem :) swoją drogą ja bym ją za kudły wytargała przez to okno jakby mi tak powiedziała :)

Gość Ryża_Pyza
To ty żle napisałaś.

Kiblowała. jutro pisze testy gimnazjalne. Myśli w co by się ubrać, chce wyciągnąć kasę na ciuchy. Chciała ode mnie pożyczyć ale się nie mieści dzięki Bogu. Durna pipa chce się stroic a i tak z jej inteligencja nic nie napisze. Powiedziałam jej żeby zamiast myśleć w co się ubierze coś sobie poprzypominala to ma to gdzieś.

Dom po polowie nalezy sie wam jesli taka byla wola babci. Jesli malolata robi problemy postaw sprawe jasno ze brat musi cie w takim razie SPLACIC czyli polowa wartosci domu. Jak nie to spotkacie sie w sadzie. A tak poza tym Ty jestes tam zameldowana? A dziewczyna brata tez jest czy nie? Bo jak nie to ty masz ja prawo stamtad wywalic. Inna sprawa to taka : co cie interesuje ten dom? Brat wyda kase na co bedzie chcial. Chce mieszkac w ruderze to bedzie mieszkal a tobie nic do tego. Obie jestescie materialistki tylko czekacie na kase brata. Wspolczuje mu.

Gość nie bende robil blenduw
co to jest szlak to jesteś na szlaku górskim no chyba ze szlag cię trafi to rozumiem

Nie doczytalam. To jeszcze bardziej stawia i ciebie i dziewczyne brata w zlym swietle. Obie wywalilabym na zbity pysk. Tylko byscie chcialy cudza kasa rozporzadzac

Nie nie nie muszę sprostować. Dziewczyna brata ma 18, ja 24 . Brat 26. Pisze bez ładu bo jestem zła

Mother monster- nie jestem materialistka dziewczyna brata poprostu chce ciągle na coś kasę i ja to widzę z boku. Ta dziewczyna miała więcej kutasow w dupie niż ja włosów na głowie. Nie chce żeby było tak że naciągnie mojego brata a później wypnie się innemu. Mi jakoś nigdy w życiu nie przyszło do głowy by prosić chłopaka o cokolwiek wszystko kupuje sobie sama. Sytuacja jest taka że dom jest zapisany na brata jest tam zameldowany. Ja jestem zameldowana w moim domu. Moja mama zapisała dom bratu ja powiedziałam że ok że niech będzie dla niego. Choć mogłam powiedzieć żeby to sprzedać i podzielić kasę po równo. A teraz jakaś smarkuja będzie mnie stamtad wyganiac moja babcia by się chyba w grobie przewróciła gdyby to widziała

Żebym jeszcze mogła ja pogonic:-/

Gość weeeeeeeeeeeeeqwasa
Prowo 0/10

Gość ghcuyt oibjnbiui
chyba szlag a nie szlak wracaj do szkoły uczyć się

Gość .Zaraz mnie trafi szlag
Wiem wiem szlag no i?lepiej?

Brat do mnie napisał czy pożycze na jutro żakiet, nie no to już szczyt bezczelności:-/

Gość www.osilowni.pl
Czyzby kolejna galerianka haha A gdzie ona daje dupska?

Nie rozumiem. Jak to galerianka?gdzie daje?

Gość pefre89
"18 lat i gimnazjum nie skończyła? Następnym razem lepiej przemyśl swoją prowokację" u mnie w gimnazjum był koleś, co miał 20 lat :o

Nie zdziwie się jak teraz by nie zdała z jej frekwencja.