Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfwefwetgwegt

wstydze sie chlopaka z ktorym sie spotykam....

Polecane posty

Gość sdfwefwetgwegt

jest fajny, dobrze mi sie z nim rozmawia, jest dobry w lozku itd. nie jestesmy i nie bedziemy parą, i wszytsko byloby super, gdyby nie to,ze z niego taka pizda jest z wygladu :( wyglada jakby byl lekko opozniony, ubiera sie koszmarnie... no widze czesto jak sie ludzie z niego msieja jak idziemy razem i coraz bardziej sie wstydze :(

Gość sdfwefwetgwegt
tylko ze to nie jest moj facet, nie moge mu za bardzo ani nic powiedziec,a ni nic mu nie bede kupowac:( zreszta sama sie nie znam kompletnie na modzie meskiej, to nie jest gowniarz tylko facet ponad 30letni, nawet nie wiem jak powinien sie ubierac, tylko wiem,ze nie tak jak teraz :/

Gość odpowiadamm
Może warto po prostu nad nim popracować? Dodać mu pewności siebie, doradzić nowe ciuchy. Da się zrobić.

Gość tomek 22
ja pierdole ale ku­rwa z ciebie

Gość fdshhsdfjf
"nawet nie wiem jak powinien sie ubierac, tylko wiem,ze nie tak jak teraz :/" HAHAHAHAHHA :D pierdolnąłem

Gość sdfwefwetgwegt
wlasnie o to chodzi ze pewnosci siebie mu nie brakuje:D:D to jest najgorsze :D

Gość dentystttt
Jak się nie znasz na męskiej modzie to co Ci przeszkadza w jego ubiorze ??????? Nie znasz się podobno .... piertolisz fleki

Gość sdfwefwetgwegt
no ale mam oczy i widze, jakies spodnie sztruksowe stare jak swiat, sweterki2 jak od mamusi za komuny, meska torebka bleee i do tego koszulki wkladane w spodnie:/

Gość odpowiadamm
No to jakoś sobie nie umiem wyobrazić tego "pizdowatego" wyglądu w połączeniu z dużą pewnością siebie. No i napisz jak się ubiera, że aż go ludzie wyśmiewają?

Gość odpowiadamm
No to widocznie temu, że po prostu nie przywiązuje do tego wagi. Może mu nikt nigdy właśnie nie powiedział, że to źle wygląda. Może potrzebuje drobnej podpowiedzi jak się ubrać. Inna opcja jest taka, że ma to gdzieś. A tego raczej nie zmienisz. Ja bym próbowała wybadać.

Gość sdfwefwetgwegt
napisalam wyzej. jak nie mozesz sobie wyobrazic? malo to osob a zwlaszcza facetow chodzi po swiecie i mysla ze sa tacy zajebisci?:D wiele by mu dalo gdyby zalozyl jakies normalne, troche szersze czarne dzinsy i np jakas czarna koszule, od razu by wygladal inaczej, naprawde sie nie znam,nie wiem jakie faceci buty nosza, kurtki itd. ale jak widzisz kogos, kto sie ubiera "wiesniacko" to nawet nie musisz myslec "skad to wiesz", po prostu przeciez widzisz i wiesz.

Gość to zabierz go do sklepu
kutwa chyba wiesz co ci sie podoba dla faceta ?

Gość sdfwefwetgwegt
teoretycznie moglabym go jakos popchnac w strone innych ciuchow, ale nie chce mu tez sprawic przykrosci, bo naprawde go lubie, nawet nie wiedzialabym jak zaczac, nie chodzimy nigdy po zadnych sklepach ani nic z tych rzeczy. Wiem ze sie mowi ze wyglad nie jest wazny,ale to bzdura, swiat jest milszy kiedy jest sie "przyjemniejszym dla oka" jakkolwiek to zabrzmi,bo ja tez nie jestem zadna pieknoscia ani nie ubieram sie bog wie jak...

Gość piszesz brednie autorzynko
Jak to nie znasz, się co faceci nosza? Nie widzisz na ulicy chłopaków co maja na sobie i tez byś chciała żeby twój takie nosił ? Nie widzisz w sklepie odzieży,która na twoje oko jest gustowna ? bożesz .............

Gość sdfwefwetgwegt
no wlasnie nie nie wiem. co faceci nosza? bluzy? to jacys hiphopowcy. swetry? bleee, koszulki jakies zwykle? to w lato...chociaz nie wiem czy sie nosi jakies zwykle koszulki...nie wiem, nigdy nie zwracalam na to uwagi, faceci tez czesto nie wiedza jaka jest roznica miedzy sukienka a spodnica i co? maja prawo.

Gość odpowiadamm
No tak, ale chyba umiesz pokazać w sklepie tak jak i napisałaś w czym go widzisz i w czym może wyglądać dobrze? Zrozum, to nie ze złośliwości. Taki facet to perełka. Mój też był podobny. Potrzebuje po prostu trochę pracy nad nim. I wszyscy go będą Ci zazdrościli. No, ale Twój wybór :)

Gość sdfwefwetgwegt
no moze w sklepie to tak, w sumie nigdy nie bylam nawet na dziale meskim,moze jakbym popatrzyla na jakies manekiny to cos by mi sie spodobalo... no i jemu,bo to jemu musi sie spodobac przede wszytskim :P

Gość sdfwefwetgwegt
nieeeeee:D nie lubie metroseksualnych facetow

Gość takie tam duperele nic więcej
taka pipa i dobry w łóżku? nie wierzę :(

Gość majowy bez
no sorry ale nie wiesz czym sie roznia spodnie od koszulki??

Gość gupia ty
jakich kurva ? to jest normalny wygląd faceta a nie metroseksualny pokaż mi choć jeden metroseksualny element

Gość facet w sweterku
co ci nie pasuje w sweterkach?

Gość odpowiadamm
O widzisz, a jednak jest jakaś szansa. No ja Cię jak najbardziej namawiam, żebyś spróbowała coś zdziałać. Ja miałam to samo i mi się udało ;)

Gość to znaczy nie jestescie
razem, ale sie bzykacie???? WOW.

Gość sdfwefwetgwegt
odpowiadamm - a twoj jak sie ubieral? opowiedz :D

Gość sdfwefwetgwegt
gupia ty - te rozciecia w dzinsach mi sie nie podobaja, zreszta tak sie ubieraja nastolatkowie i kolesie do 25 roku zycia powiedzmy,a on ma 32.

Gość facet w sweterku
pytam sie kurrwa co ci nie pasuje w sweterkach?!?!?!

Gość gupia ty
jeansy mogą byc bez dziur i juz może Ci się podobać ja spotykałam sie ostatnio z 32latkiem i nie wyglądał jak dziadzia jeansy , koszulka, fajna bluza i już