Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaaa

takie to nasze życie

Polecane posty

Gość sandraaaa

tak sobie czasami mysle ze to nasze zycie jest ograniczone i pełne obowiązków. Zawsze brakuje wystarczająco czasu na przyjemnośći , pasje by oderwać sie od codziennosci. uwazam ze to wszystko przez pieniądze to tak bardzo za nimi gonimy by przetrwac i zyc w miare normalnie i poświęcamy się ciężką pracą ciągle trzeba być od kogoś zależnym. Czemu nie możemy być zależni tylko od siebie , czemu nie można być panem własnego czasu. takie to szare. sorki jakos na smuty mnie zebrało

Gość malaMi____
Ja mam taki sam ciężki nastrój dzisiaj. Tyle się ostatnio staram, tyram po godzinach w pracy, w domu jak znajdę siły to jakby drugi etat, ale już mam dość, masakra jakaś. I czeka się czeka, kiedy w koncu bedzie lepiej, kiedy się wyjdzie na prostą, zacznie normalnie żyć, cieszyć się chwilą...a tu ciągle tylko pod wiatr. Mam to wszystko gdzieś, idę spać

Gość FacetOKtórymMarzysz
Sandro! Chcesz się ze mną umówić na szarlotkę z lodem i bitą śmietaną w restauracji na Krakowskim Przedmieściu?

Gość sandraaaa
malaMi____ czuje to samo tak mało człowiek moze poświecac czas na przyjemnośći tak mało kiedy jest czas na realizowanie marzen. ciezko pracujemy na pieniadze które i tak szybko sie rozplywają i których wiecznie brak. Robimy to tylko po to by móc normalnie żyć i zapewnić rodzinie byt.

Gość asdasdasdasdasdasd
Jeżeli wszystko czynić na chwałę Boga, szybko dojdziesz do świętości i trafisz do nieba!!! Do Domu Naszego Ojca, który jako pierwszy nas umiłował!