Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkl;mkniok

nie moge schudnac bo w moim domu jest pelno slodyczy

Polecane posty

Gość pkl;mkniok

moja mat ka ma fiola na ich pukncie chociaz sama nie je musi byc duzo i syto zarcie tluste i obrosniete sadlem smazone pyszne zupki na kosteczce z glukaminianem biale pieczywo tylko ciemne jest ble od zawsze musi byc czekolada w domu musi bo bez niej normalnie koniec swiata nigdy nie bylo na ubrania na wycieczki ale na zarło koniecznie upasione jestesmy potwornie staram sie schudnac ona podklada mi pączki, wafelki, chipsy pod nos chyba predzej umre niz schudne;'(

Gość pkl;mkniok
mam ciagle problemy ze stawami nawracajaca grzybice-pewnie nadmiar cukru zle sie czuje wciaz;( chce umrzec

Gość dieka kopenhaska
jakbys chciala to bys schudla i tyle:)

Gość onawi
twoja matka jest nienormalna,ja wyrzucam slodycze jak moje dzieci przynosza ,sama jestem lakoma na slodycze ale jak nie ma to nie jem ,dzieciom tez zabraniam ale wiadomo jak to jest ,wiec jak cos tam sobie kupia to po kryjomu wyrzucam zeby nie kusilo......wyprowadz sie z tego chorego domu twoja mama robi wszystko na odwrot,moze wychowywala sie w biedzie i ma jakies kompleksy ale czy nie widzi ze robi krzywde swoim dzieciom??

Gość onawi
dieka......bez komentarza

Gość to je oddaj biednym dzieciom
:) ktore na codzien nie maja takich smkolyków

Gość pkl;mkniok
moja zabilaby mnie za wyrzuanie i rozdawanie:o teraz wstalam i patrze taka duza czekolada mleczna otwarta lezy na stole ta z tych wielkich gdzie jedna to jak 2 obok kinder bueno, palszki, chrupki;/

Gość to sie pas dalej :P)
udaj ze zjadlas , widze ze ty chcesz te slodycze jednak wpierdzielac dalej , tylko nie wiem po co piszesz i zawracasz ludziom glowe, albo powiedz zeby sama zjadła jak ktos ci cos kaze to zawsze to zrobisz? chyba nie

Gość pkl;mkniok
dobra tyko ze jak ja latami mialam poddstawione pod nos to chyba czuje uzaleznienie czasem jem cukier z cukierniczki bo mi slabo:o

Gość to sie pas dalej :P)
bez przesady kup sobie chrom , zjedz gorzkiej czekolady kawalek takiej 90 % kakao to ci sie odechce albo zjedz łyżke gorzkiego kakao

Gość na początek_
to ty do lekarza idź jak ci tak słabo,żę cukier musisz wpierniczać.. albo podstaw mamuśce pod nos fałszywe badania stwierdzające u ciebie cukrzyce :)

Gość pkl;mkniok
nie mam cukrzycy bo co jakis czas robie badana mam za to okropna nadwage w wieku 12 lat wazylam 80 kg i od tego czasu nic sie nie zmienilo za to nigdy nie bylam na wycieczce-brak kasy nie mialam rowera-brak kasy :o za to na zarlo zawsze bylo pamietam ze matka miala ogromna mise zawsze wypchana wafelkami, cukierkami, batonami i lezala ona na stole:o od zawsze tylko regularnie zapelniana

Gość pkl;mkniok
ona nie wie co to cukrzyca i o co w tym chodzi nie korzysta z internetu wiec sie nawet nie dowie':o splynie jak po kaczce

Gość hahaaaahhahhah
zacofany ten swiat