Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorwacgnoja

Sprawca nadal nie odnaleziony, wrażliwi na krzywdę zwierząt - pomóżcie.

Polecane posty

To już nie jest człowiek to jest bydle! W Polsce powinna być Policja dla zwierząt tak jak np.w Ameryce..! Ale gdzie tam możemy pomarzyć jak Polską rządzi taki chłam! Osobiście bym zadźgala takiego potwora,oblała taką samą substancją,nacieła rany kłute posoliła,kroiła po kawałku tak żeby czuł ten ból i wystawiła na widok publiczny wtedy nikt by sie nie odważył podnieść ręki na bezbronnego psiaka czy inne zwierzątko !

Gość dorwacgnoja
Czuje podobnie, jednak uważam, że nie można się zniżać do poziomu takich ludzi. Ale kary powinny być bardziej surowe - to prawie tak jakby krzywdzić dziecko - i zwierzę i dziecko są prawie bezbronne wobec silnego człowieka - jakim trzeba być zwyrodnialcem, żeby się na kimś tak słabym wyżywać :(

Gość ellemme
Boże kocham zwierzęta ale nie rozumiem dalczego nie uśpią tego psa a każą mu cierpieć?????????????????///i to są milosnicy zwierząt>>??gdyby tak było to skrocili by mu cierpienie

Gość dorwacgnoja
Te rany są do wyleczenia,nie jest w stanie agonalnym. Pies też chce żyć.

Gość ellemme
bez przesady ludzie, pies baaardzo cierpi , dlaczego czlowiek na siłę chce go utrzymywac przy zyciu??malo sie nacierpiało psisko?? jestem za pomaganiem, ale wszytsko ma swoje granice, czasami trzeba wybrac mneijsze zło. Ja bym psa odrazu uspiła zeby nie cierpiał