Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka 201222

Witam szukam konsultantki slubnej :) tak z neta.

Polecane posty

Gość Anitka 201222

Witam mam w tym roku slub w sierpniu. Mam suknie i chcialabym jakas dziewczyne obca ktora moglaby mi doradzac:) taka internetowa znajomosc ktora zna sie :) i umie doradzic. Czekam na zgloszenia:)

Gość Anitka 201222
nikt nie chce pomoc?

Gość idź do nie stylistki
zajrzyj na temat "sluby i wesela" tzn. na dział, dalej na temat pt pan mlody musznik czy krawat i tak rad udziela wlasnie osoba znajaca sie na rzeczy.

Gość dfhdfh
ja tezbiore ślub w sierpniu :D

Gość Anitka 201222
wiem wiem ze tam udziela rad "niejestem stylistka" ale jej rady nie podobaja mi sie sa takie prostackie.. sorki ale taka prawda nic mi sie nie podobalo to co zaproponowala innymd ziewczyna. A co dam w zamian.. hm :) po prostu kolezenstwo pogaduchy itp :)

Gość Anitka 201222
dfh..- oo :) fajnie:) a masz juz suknie??

Gość idź do nie stylistki
prostackie?? jesli mylisz elegancje z prostactwem to tobie zadna konsultantka nie pomoze. Jak wiesniaczka mozesz sie ubrac bez niczyjej pomocy 🖐️

Gość dfhdfh
mam :) tylko troszke jeszcze trzeba ją dopracować (min nie ma suwaka :))

Gość Anitka 201222
prostackie chodzilo mi o to ze kompletnie nie moj styl nie chodzi ze za proste i eleganckie bo ja tez lubie elegancje ale to co ona proponuje to dla mnie nie jest ladne no przepraszam ale nie kazdemu musi sie podobac.

Gość M@rta
Witam konsultantka Urocza Chwila zaprasza serdecznie i na fb. Specjalna promocja dla Par, które zdecydują się na współpracę do 28 lutego 2013 roku. Chętne, które biorą w tym roku ślub pomogę w przygotowaniu ślubu i wesele od A do Z. Z Warszawy i okolic!! Urocza Chwila wychodzi naprzeciw Państwa oczekiwaniom, kieruje się wymaganiami Pary Młodej i podchodzi indywidualnie do każdego projektu i każdej z par. Słucham potrzeb i oczekiwań naszych klientów i przedstawia moje propozycje, sugeruje, doradzam, mówię o moich pomysłach, ale nigdy nie narzucam rozwiązań. Zapraszam serdecznie.

Gość Rozważna_i_Romantyczna
Serdecznie zapraszamy do kontaktu:) Jesteśmy profesjonalną firmą organizującą śluby i wesela. Rozważna i Romantyczna – to nie tylko nazwa naszej firmy, lecz przede wszystkim wizja, która przyświeca naszym działaniom. Uważamy, że romantyzm i rozwaga to najlepszy duet, który powinien towarzyszyć Parze w trakcie planowania, organizacji i koordynacji ślubu oraz wesela. Dzięki naszym dwóm spojrzeniom i temperamentom, które idealnie się dopełniają, oferujemy Wam kompleksową pomoc przy organizacji uroczystości. W naszej pracy kierujemy się wyobraźnią, wyczuciem estetycznym, najnowszymi trendami i doświadczeniem. Prawdziwym kluczem do sukcesu są jednak emocje i słowa przyszłej Pary Młodej. Kluczem do sukcesu jest wywiad oraz poznanie Waszych oczekiwań i wyobrażeń. Naszą współpracę zawsze zaczynamy od rozmowy (także tej wirtualnej). To wówczas wspólnie puszczamy wodze fantazji i kreślimy kształt uroczystości, sporządzamy scenariusz i opracowujemy wstępną wizję. Następnie podczas kolejnych spotkań, omawiamy przygotowania do ślubu i wesela, sporządzamy szczegółowy harmonogram działań i plan budżetu.