Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to zannaaczy

czy kobieta bez makijazu jest zaniedbana?

Polecane posty

Gość co to zannaaczy

jw

Według mnie nie jest to oznaką zaniedbania, ale dla mnie makijaż dopełnia całość. Elegancja dla mnie to strój i makijaż, chociażby lekki, ale obecny. A czy ktoś potrzebuje np podkładu, czy nie, to już kwestia indywidualna ;) Poza tym niektóre dziewczyny malują się w dzień tak mocno, że aż robi się przykro

To złożona sprawa :D Na owe zaniedbanie wpływa więcej czynników niż tylko braku makijażu. Niektóre kobiety bez podkładu, korektora itp. wyglądają w miarę przyzwoicie, wyobraź sobie. Odpowiedni ubiór, lekko podkreślone oko, pomadka choćby bezbarwna i jest ok. Tak to wygląda w skrócie.

Gość el_pidżi
moim skromnym zdaniem nie jest zaniedbana ale niektóre po prostu sie maluja bo są brzydkie z twarzy i zyją tak całe zycie. A najbardziej wkurwiające jest to ze taka pinda jedna z drugą co sie maluja szukają niewiadomo jakiego ksiecia z bajki a MY faceci jesteśmy zawsze naturalni bo nie malujemy pyska jak WY, i później przychodzi co do czego i jest ogromny zawód jak z pięknej kobiety okazało się ze jest niesmaczny pasztet.

Gość 88u8u8iiuou0909
trzeba byc debilem zeby uwazac, że kobieta bez makijazu jest zaniedbana. No zadbanie ma sie nijak do wyglądu na zasadzie brzydka, ładna. Zadbana moze byc tez 80- letnia babcia, ale czy będzie ładna....

Gość a co myslicie o brzydkiej
kobiecie, ktora mimo to sie nie maluje? :classic_cool:

Gość nie jest zaniedbana
jest naturalna

Gość 88u8u8iiuou0909
ja sie pomalowałam dwa razy zyciu, jak miałam 5 lat i na studniówkę. Nie wiem czy jestem ładna czy brzydka, ale często jak se nie jest pieknym to mówią; mogłabys wyglądac lepiej jakbys bardziej dbała o siebie, a jak sie człowiek by starał nie wiadomo jak to by się śmiali, że paskuda odmalowana

raczej zaniedbana jest ta, co maluje się dzień w dzień ;) a dokładnie to jej cera jest zaniedbana. Ja maluję się tylko na wesela, dyskoteki, wypady do klubów. Tak na co dzień absolutnie się nie maluję, mam piękną cerę, bo nie opalam się sztucznie i nie męczę codziennie twarzy kosmetykami, zmywaniami itp :)

raczej zaniedbana jest ta, co maluje się dzień w dzień a dokładnie to jej cera jest zaniedbana. hahaha :D no jak się używa bazarowych kosmetyków to może i tak