Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierkowablondmaszynka

Czy mam uprawiać sex oralny ze swoim chłopakiem ?

Polecane posty

hej ... mam problem mianowicie jestem ze swoim chłopakiem już jakiś dobry miesiąc.. dodam iż mam 16 lat a on 18 ... powiedziałam mu jasno i dokładnie że nie będę uprawiać z nim seksu -,- na to on się mnie pyta co możemy robić w łóżku zamiast tego no to powiedziałam mu że możemy spróbować orala, i teraz pytanie do was czy uważacie że z mojego postępowania wyniknie że się nie szanuję ? chciała bym mu sprawić przyjemność, dodam że ma urodziny i tak się zastanawiam ? pomóżcie : (

Gość katia 626
Dla mnie sex oralny jest o wiele bardziej intymny niż zwykłe bzykanko.Rób jak chcesz tylko upewnij się że on jest tego wart

Gość dfses
jak dla mnie to wogole jestes mloda na seks ..

Gość abcdefgkobieta
jeśli facet Cię szanuje i chce z Tobą być to nie będzie nalegał na żadną formę seksu... Poczekaj aż będziesz na to gotowa i będziesz tego chciała, nie rób tego tylko dla niego, jesteś młoda i masz czas na seks... Jeśli on tego nie rozumie to nie jest Ciebie wart :)

Gość perwersja to
idiotka.. nie sluchajciue jej.. chwalila sie owlosiona cipa niedawno... to stara rura

hm w sumie to macie rację. fakt faktem jestem młoda i wcale nie uśmiecha mi się to co pisałam u góry : ) Dzięki za utwierdzeniu mnie w myśli JESTEM ZA MŁODA ! już myślałam że to ze mną jest coś nie tak ale cieszę się że myślicie tak a nie inaczej ... powiem mu po prostu że jeżeli mu na mnie zależy to poczeka tyle ile to będzie konieczne, a jeżeli nie to .. BAY ; D

Gość katia 626
Masz rację dziewczyno to jest bardzo poważna decyzja, której musisz być pewna na 100%. Mój czekał na mnie rok mieliśmy po 18 lat. Warto było czekać i upewnić się że to ten odpowiedni.Teraz od 8 lat jest moim mężem

Gość jesteś samolubny i pokrzywdzon
Nie, jeszcze poczekaj z rok, dwa. On, jeśli jest dojrzały też na Ciebie poczeka. A wiesz, że jest całkowicie zdrowy i nie przekaże Ci jakiejś choroby przenoszonej drogą płciową? Rozmawiałaś z nim na ten temat? A jeśli mu się zachce czegoś więcej, to musisz się liczyć z ciążą. Czy jesteś gotowa na to, aby zostać młodziutką mamą?> Bycie mamą jest piękne i mogłabyś niż zostać, ale czy jesteś gotowa?

Gość asder354
bycie mama jest piekne ale w wieku 26 lat , a nie 16 ..

UFFFUFFF, cieszę się że jest was tyle i tylko utwierdzacie mnie w tym ... dzieki : ) teraz już wiem że nie jest to odpowiedni pomysł... i nie będę robić nic wbrew sobie :))

Gość katia 626
Myślę że podejmiesz mądrą decyzję bo z twoich wypowiedzi wynika że nie jesteś jakąś rozwydrzoną małolatą.Najważniejsze to szanuj siebie i nie ulegaj czyimś presjom

Gość Pora na oral
A kto miałby robić orala a kto odbierać?

Gość Oralownik
Daj mu jako prezent urodzinowy.

Gość Pora na oral
Daj mu wylizać w prezencie urodzinowym.

Gość Oralownik
Jak raz spubujesz, to dostaniesz apetyt!

Gość Pora na oral
Albo dostaniesz wymiotów jak Ci się spuści do ust!