Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jeśli Oleńka znowu da mi fałszywą nadzieję, czyli nic nie wartą przyjaźń

Polecane posty

Gość odjeżdżające pociągi
jak ci kiedyś zabraknie przyjaciół to docenisz i tę nic nie wartą przyjaźń :D

Gość odjeżdżające pociągi
skoro tak sądzisz to przyjdzie ci na końcu dymac facetów 🖐️

Ale ona nawet nie zaoferowała mi prawdziwej przyjaźni. Jeśli ona do mnie napiszę, napiszę to niej "wypierdalaj", "nie chce mi się z Tobą gadać", "co Ciebie to obchodzi", "daj mi spokój". Wszystko zależne od nastroju, czy będzie bojowy.

Gość ale spoko...
Jeśli ona do mnie napiszę, napiszę to niej "wypie**alaj", "nie chce mi się z Tobą gadać", "co Ciebie to obchodzi", "daj mi spokój". Wszystko zależne od nastroju, czy będzie bojowy. Jeśli naprawdę chcesz jej dowalić, to ignoruj jej wszelkie próby kontaktu. Bluzgając wyjdziesz tylko na sfrustrowanego chama, a olewając ją wbijesz szpileczkę w jej ego. Sam widzisz, ile na forum kobiet narzeka, że facet się najpierw interesował, a potem zniknął. Tu, na forum, masz potężny leksykon zawierający wszystkie wskazówki jak dopiec wrednym sukom. Wystarczy go czytać...:-)

Gość ale spoko...
Ignorować, stary, ignorować. Uwierz mi, to najlepszy sposób. Ewentualnie możesz na próbę kontaktu odpisać: sorry, nie mam w tej chwili czasu, napiszę jutro/pojutrze/za tydzień. A potem oczywiście...olać i nic nie pisać :-). Aż do nastepnej próby kontaktu z jej strony :-). Zapewniam Cię, że zmięknie jej rura :-). ŻADNA kobieta nie lubi być ignorowana. To ich słaby punkt :-).

Gość kot_odwrócony_ogonem
ŻADNA kobieta nie lubi być ignorowana. To ich słaby punkt :D, :D a nigdy cię nie zastanowiło czy ta ignorowana kobieta będzie chciała kogos kto ją ignoruje?

wytrzymasz. spoko. ogrom pracy przed toba. taka milosc wrta jest kazdego poswiecenia. nie sluchaj podpowiedzi zazdrosnych kolezanek. kazda bez wyjatku chcialby byc lodowa madonna do ktorej wzdycha biedny smieszny student. nie wychodz z roli. badz jak hans klos, a raczej st. mikulski - aktorem jednej roli. naprawde niezle ci idzie :D

Gość 26 kwiecień
Niezły upośledzeniec