Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodzi zakochani.

Zakochany, nieszczęśliwy ..

Polecane posty

Gość Młodzi zakochani.

Witam was .. Nie chcę za dużo pisać, bo wiem, że wówczas nie będzie się wam chciało czytać i narażę się na bezsensowne komentarze typu : za długie, streść itp. więc z góry streszczam. Jestem z dziewczyną od 4lat .. przez 3 lata było cudownie .. później wyjechałem do pracy za granicę, Ja byłem zazdrosny o jej wypady z koleżankami, a ona poczuła troszkę życia. Jesteśmy młodzi, bo Ja 21, a dziewczyna 18 .. bardzo długo jak na tak młody wiek, ale co poradzić ? Układało nam się bosko i nawet teraz ciągle planowaliśmy nasze wspólne mieszkanie i studia do których się zabieram co roku i jakoś zabrać się nie mogę, ale obiecałem sobie, że od tego października basta .. Czas się wziąć za Siebie i swoją przyszłość, bo powoli zaczynam tracić kontakt z udanym życiem. Pomieszało nam się ze względu na sex, kłótnie .. Chodzi o to, że po prostu kiedyś było nam świetnie, ale z czasem zaczęło się psuć, a mi odwaliło do tego stopnia, że sexu chciałem na każdym spotkaniu, w każdej wolnej chwili.. Moja kobietka zraziła się do mnie i boi się wracać do uczuć, jest niestała emocjonalnie względem mnie .. po prostu się boi, że to znów wróci i będę chciał stosunku w każdej wolnej chwili. Dorosłem od tamtego momentu, a czas w samotności jaki spędziłem poza granicami kraju sprawił, że zrozumiałem, iż to nie jest najważniejsze, że stracę ją takim podejściem .. Pozostały mi głupie żarty i docinki które nawiązują do lodów itp.. Nie wiem co robić .. Ona napisała, że się oddala ode mnie i że coraz częściej nie chce się przytulać nawet .. Napisałem jej wczoraj około 1 list i wsadziłem dyskretnie do skrzynki pocztowej, a rano go sobie odczytała .. Rano natomiast podjechałem około 7 : 40 i podwiozłem ją pod szkołę, a między czasie mogliśmy porozmawiać, więc powiedziałem jej, że dlaczego się blokuje, do czego się przyznała .. powiedziała, że mnie kocha strasznie mocno, ale nie potrafi się do mnie przemóc .. nie jestem brzydki i nie odstraszam wyglądam, a nawet przeciwnie, więc raczej to nie ten powód ..hehe Nie wiem jak się o nią starać już.. robiłem wszystko .. tyle, że mam wadę, czasami za dużo się czepiam ... albo to po prostu przyzwyczajenie, że kiedyś było tak .. a teraz jest inaczej .. i brakuje mi tego czy tamtego ..Chcę być szczęśliwy z nią i nie wiem czy kiedykolwiek chciałbym się zakochać w innej kobiecie .. Nie wiem czy jakakolwiek była w stanie mi ją zastąpić, chociażby ze względu, że teraz tak ciężko o rodzinną, i drugą tak troskliwą osobę, która potrafiła zawsze poprawić mi humor .. Sex jest jak szkoła .. nie od razu wszystko się potrafi, a przecież jak się Kocha to można szlifować każdą dyscyplinę wspólnego życia .. Potrzebuję pomocy ; ((

Gość Młodzi zakochani.
byłaby * potrafiłaby *

Gość R78
To troszkę wyluzuj, nie naciskaj absolutnie, na pewno dużo czasu zajmie jej ponowne nabranie zaufania do Ciebie, przy takim traktowaniu pewnie czuła się traktowana przedmiotowo, w tym wieku to niestety mogło spowodować uszczerbek w pewności siebie, poczuciu własnej wartości. Jeśli Cię kocha tak mocno, jak mówi, to jakiś czas przerwy nie spowoduje odsunięcia, a tęsknotę. Niech to jej zabraknie czułości, bliskości. Bądź za to przy niej jako przyjaciel - dużo rozmawiajcie, niech wie że może liczyć na Ciebie, i że odsunąłeś się dla jej dobra, dla dobra związku.

Gość konkretnie to w czym
tkwi Twoj problem?

Gość Młodzi zakochani.
Problem tkwi właśnie w tym .. że jej coś się pomieszało przez moje popieprzone szczeniackie zachowanie .. każdy popełnia błędy, a Ja nie mam zamiaru popełniać go znów, ale kurcze bardzo brakuje mi wspólnego tulenia itp ..

Gość konkretnie to w czym
dlaczego od razu jej sie pomieszalo moze poszukaj sobie kogos mlodszego wtedy nie bedzie problemu z szczeniackim zachowniem

Gość Przełam się
też tak miałam jak Twoja dziewczyna. Im bardziej facet naciskał tym bardziej go odpychałam. I za każdym razem jak chciał się kochać to mnie to wkurzało i odrzucało od faceta. U mnie skończyło się zerwaniem, może i nie z tego powodu. Nie naciskaj na sex, może sobie zrób mały celibat do czasu, aż ona wyjdzie z inicjatywą. Wiele problemów łóżkowych ma związek z emocjami. Jak nie układało mi się w związku to nie chciałam seksu, wręcz mnie blokowało. Zadbaj też bardziej o relację i to jak Wam się układa. Temat seksu odłóż na bok, dopóki nie naprawi się między Wami.