Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sangrita

Ankieta dotycząca zabiegów antycellulitowych

Polecane posty

Gość sangrita

Bardzo proszę Panie, które korzystały z jakichkolwiek zabiegów antycellulitowych o wypełnienie krótkiej ankiety, potrzebnej mi do przeprowadzenia badań do pracy dyplomowej na temat cellulitu. Ankieta jest anonimowa i składa się z 10 pytań. Z góry serdecznie dziękuje za udzielone odpowiedzi i poświęcony czas. ;) Link do ankiety: http://www.ankiety.sitehosting.pl/ankieta/963

Gość a jak ktoś nie korzystał
bo nie musi ? i mimo nadwagi i tak cierpi ....na brak cellulitu ;)

Gość carpee_08
Hej, ok. Z tym cellulitem to ciężka sprawa jest, żeby się pozbyć. Jedno jest pewne: trzeba działać kompleksowo: zacząć od odpowiedniej diety, zdrowo się odżywiać, a poza tym uprawiać jakiś sport - bardzo dobrym sposobem na redukcje cellulitu jest bieganie i jazda na rowerze. a jeśli chodzi o zabiegi specjalistyczne, to jest teraz nowość na rynku - terapia wykorzystująca działanie ciepłem - accent your body. Zabieg jest bezinwazyjny i bezpieczny. Widziałam zdjęcia i można powiedzieć, że przynieść może rezultaty - zauważalne jest zmniejszenie obwodu ciała.

Gość pieprzycie głupoty i tyle
cellulit to zaburzenia hormonalne najczęściej albo leki a zabiegi zdają się na nic ;) no chyba ,że koniecznie chcemy wywalić kasę w błoto