Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleeha

mój piesek ma raka ;((

Polecane posty

blondi osia jak masz pisac takie bzdury to lepiej zamknij jape, bo mi tylko ciśnienie podnosisz a wszystkim innym dziękuje bardzo za miłe słowa, mam nadzieje że będzie dobrze

Gość tez stara babaa
maleeha znam ten ból,musiałamswoją suinię uśpic z tego powodu. Gdy to sie stało miałam małe dziecko,więc przezywałam ,ale nie tak bardzo,ale teraz jak sobie wspomnę o tym,chce mi sie płakać bardzo :-(

Tak to strasznie przykre, mój piesek na szczęście narazie czuje sie dobrze, ale strasznie sie boje tej chwili kiedy będzie z nim coraz gorzej :(

Gość Hakitta
przynajmniej możesz sie na to przygotować mi mojego nera przejechało auto :( znalazłam go na ulicy jak szłam do sklepu, nikt mu nawet nie pomógł

Gość preżylam to to to to 1
Mój piesek miał 13 lat, pewnego dnia zaczął kuleć, zabraliśmy go do weterynarza, dostał jakieś sterydy, ale było coraz gorzej, parę dni później nie wstawał w ogóle. Miałam 16 lat i pamiętam jak dziś jak mnie to bolało, jak uświadomiono mi, że on już z tego nie wyjdzie i najhumanitarniej byłoby go uśpić. Ale to mój pies, więc ja miałam podjąć decyzję. Przeryczałam cały dzień i całą noc, a rano podjęłam decyzję, że pozwolę mu odejść, bo nie mogłam znieść jego cierpienia. Miało to być popołudniu. :( Poszłam do szkoły, a jak wróciłam okazało się, że zmarł rano... Pardoksalnie cierpiałam strasznie wcześniej, a jak się dowiedziałam o jego śmierci to już została tylko pustka, ale bez bólu. I może to tylko moje wyobrażenie, ale zmarł dopiero jak ja w myślach pozwoliłam mu odejść i podjęłam tą decyzję. Jakby czekał aż się z tym oswoję... 3maj się Autorko i powodzenia dla Twojego pieska 🌼

Gość wdqwhekjbjqfbwjebf
i jak z pieskiem?