Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśśśśśśśka_______1

Chciałabym ustawić bilboardy u siebie na działce.

Polecane posty

Ktoś się orientuje w tym temacie ? Od czego zacząć ? Czy zgłosić się do jakiejś firmy ? Działka leży ugorem przy dość ruchliwej ulicy.

Nikt nic nie wie w tym temacie ? Szkoda. :(

Gość Banany
Postaw tablicę ;) z napisem że wynajmiesz na reklamę i nr. tel ;D ja takie widzę tablice

Dobrze. Ale kto ma się tym dalej zająć ? Czy sama mam robić konstrukcję i oklejać ?

Gość Banany
Jeśli to ma być dla ciebie zarobek to ustaw w różnej odległości kilka takich tablic więcej reklam, więcej kasy Można taką zespawać, nie znam się, taka moja propozycja, takie widziałam po drodze do miasta, ludzie piszą że np. reklama 15 zł brutto dziennie

Gość Banany
Możesz dzwonić po firmach, jak jadę do miasta to są reklamy np. OBI albo Tesco to co jest na promocji, to wydaje mi się że warto po sklepach podzwonić jak atrakcyjne miejsce to mogą skorzystać, dzwoń po różnych firmach

Gość inzynier serwisowy/...........
Konstrukcjami zajmują sie firmy. Opcja a) sprzedajesz kawałek lub dajesz na dzierżawę b) montujesz sama rusztowanie gotowiec ok 5 tyś pln b1) dajesz na wynajem taki baner do firmy banerowej b2 ) do lokalnej firmy reklamowej b3 ) szukasz na własną rękę. Tak np w zakopanym znalazł gość playa Ma 1mln rocznie :) Za P L A Y na środku pola.

Tak wiem. Bo na innych działkach też są reklamy. Mam znajomego ślusarza który może mi takie tablice zrobić. Zabetonować pomogą inni znajomi. Wg moich obliczeń zmieściłyby się trzy. Tylko co dalej ? Czy jak ktoś wynajmuje taki bilboard to sam we własnym zakresie zamawia reklamę i oklejenie ?

Przepraszam nie wiedziałam że napisaliście bo robiłam herbatę.

Dzięki. To już jakąś wiedzę mam. ;)

Gość Banany
Hmm są firmy które zajmują się oklejaniem chyba dostają materiały tzn. sklep chyba daję firmie która je nakleja

Ja ci odpowiem, bo jakiś czas temu wpadłem na podobny pomysł. Konstrukcja powinna być twoja. wynajmujesz wtedy jedynie powierzchnię pod reklamę. Zależy także w którym miejscu działki masz zamiar wznieść taki baner. Napisz coś więcej.

Dzisiaj już więcej nie napiszę Bo niestety pora kąpieli i spania ale mamy długi weekend i na pewno się odezwę bo jestem tym bardzo zainteresowana. Pa.

Gość inzynier serwisowy//
Z tym że konstrukcja ma być jej się nie zgodzę.. Po 1 jak ona to wykonywała to bierze odpowiedzialność jak komuś na łeb zleci czy coś. Jak kupuje od firmy to firma.. coś za coś