Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resres

nowa polityka sprzedazy w sklepach ?? co jest grane ??

Polecane posty

Gość resres

wrocław, galeria dom, sklep tally wejil wchodze kazda "dzien dobry", tylko podejsc do jakiegokolwiek ubrania od razu stoja przy tobie pytaj czy pomóc w rozmiarach :D non stop klekocza do czego to bedzie pasowac do czego tamto... a jak juz cos sobie wybralam ciuch i trzymalam go w rece zeby za chwile podejsc do przymierzalni do jedna z nich podeszla wziela go ode mnie mówiac" ze ona to wezmie i mi zaniesie do przymirzalni zebym sie nie przemeczala i spokojnie szukala dalej" szok :D

Gość henrietta.
dlaczego szok? zawsze tak bylo chyba

Gość resres
nie ,nigdy nie bylo az takiej przesady

Gość hahahyhyhihi
ahaś.. metoda wywierania wpływu żeby opchnąć towar.. ciekawe czy za każdą sprzedaną sztukę mają jakąś prowizję? W sklepach z butami: kupujesz buty to jeszcze wciskają skarpetki, sznurówki i wszelkiego rodzaju pasty.. Na stacji benzynowej też coś wcisną.. Wszędzie.. nawet w żabce!! Wszędzie! Sprzedaż jest wszędzie!!!!!!!!!! Boję sięęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoją drogą na większość ludzi to działa.. A mnie to denerwuje bo sama siedzę w sprzedaży i rzygam tym!!!

Gość resres
a w przymierzalni był murzyn który zrobił mi dobrze w każdą dziurę :)

Gość henrietta.
resres a co jest dziwnego w tym, ze ekspedientki sa mile? chyba powinnas sie cieszyc

Gość resres
mila to jest ekspeientka gdy podejdzie raz i spyta czy w czyms pomóc, jak podchodza do ciebie na kazdym kroku, i cały czas cos trajkocza, to to juz jest gruba przesada

Gość enter to win
a w niemieckich galeriach jest jeszcze lepiej - są takie sklepy, które wyglądają jak hawajskie domy - normalnie drzwi, okna, pokoje. Przed wejsciem stoi roznegliżowany opalony surfer - w samych spodenkach i japonkach z deską do surfowania. I przed tym sklapem ustawia się kolejka klientów, on zaprasza po kolei. W środku jest tak ciemno , ze nie widzisz innych ludzi, gra głośna muzyka, szumi ocean i czujesz sie jak na hawajach. Ubrania leżą na stolach, krzesłach, szafkach, sofach - są podświetlone delikatnie. W sercu tego domku jest bar - mozesz sie tam czegos napic. Przy wyjsciu inny surfer z towarzyszącą mu równiez roznegliżowaną surferką mówią po angielksu "Thanks for coming in" i smieją się jak w reklamie head&schoulders. To jest dopiero CYRK!

Gość powiem i ja ......
ja nie lubię takiej przesadnej uprzejmości ...mam wtedy wrażenie że za wszelką cenę muszę coś kupić żeby im się odwdzięczyć za to że tak w tyłek włażą :)

Gość hahahyhyhihi
bo własnie o to im chodzi.. są tak w du*e uprzejmi że aż żal Ci coś nie kupić..

Gość henrietta.
mozliwe, ze maja prowizje od sprzedazy, albo jak u mojej znajomej, ze po prostu jak laska nie sprzedala w ciagu dnia tyle i tyle to babka ja zwalniala z pracy

Gość robtada
ale mnie wkurfiaja ludzie którzy piszą typu: dobrze że nie mam takiej pracy, jak sługus kyrvva , nie każdy ma tatusia co daje 2 tys kieszonkowego, niektórzy pracują :O przynajmniej pracują a nie kradną albo sprzedają narkotyki nienawidze ludzi którzy smieją sie z czyjejs pracy, gardze takimi śmieciami , nic nie warte lewacto i krytykanctwo , tfu :O

Gość weronica...
ale trzeba sie jednak troche szanowac