Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

co wyjdzie taniej?

Polecane posty

mam w sierpniu przymusową wycieczkę do Anglii, i jestem ciekawa bo może ktoś wie, co wychodzi taniej dla 3 osób, podróż autem czy przelot? busow nie biore pod uwage bo to katorga. Jakies tanie linie są? Jestem w kropce ;/

Gość dgreye
samolotem wygodniej o wiele. jesli juz teraz kupisz bilet w tanich liniach- ryanair, wizzair to mozesz trafic na calkiem w porzadku cene. im pozniej kupisz bilet tym bedzie drozej.

Gość week of view
tanie linie lotnicze Wizz zlikwidowali niestety. :-/ nie wiem jak sie teraz sprawy maja ale chyba Lot zostaje albo jeszcze cos innego ale raczej tanio nie bedzie

własnie.. z tym ze mój facet ma awersje do samolotów ;) a autem troche swiata idzie zobaczyć, ale tyyyle czasu jechać :(

Gość week of view
chyba ze jak osoba wyzej napisala sa jeszcze linie lotnicze ryanair, to ja radze samolotem udac sie do Anglii. Szybciej wygodniej:)

Gość week of view
uhmm....ten problem bedziecie juz musieli sami rozwiazac:) zycze trafnego wyboru io udanej podrozy🖐️

Gość don masturbatte
świata to ty za wiele nie zobaczysz. chyba że pola i lasy bo przez nie prowadzą autostrady