Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singappur

Co myślicie o J.Tymoszenko? Faktycznie siedzi za niewinność? Biją ją?

Polecane posty

Gość singappur

Jestem młoda i niewiele wiem o sytuacji na Ukrainie. Tak się zastanawiam jakie wy macie stanowisko, bo komentarze w internecie (np. pod zdjęciami pobitej J.T.) są przeróżne. Napiszecie więc?

Gość Pyzunia 22 lata
już sam sposób w jaki jest traktowana swiadczy o tym za co ją wsadzono :classic_cool:

Gość singappur
Omg, a możecie chociaż raz poważnie? Ferdynand, rozwiniesz myśl?

Gość Co z tego że
tak naprawde to nie wiemy co tam z nia robią, byla nieformalna krolowa Ukrainy,dzis jest politycznie skonczona, jej zycie zmienilo sie nie do poznania, w sumie to zal mi pieknej Julii

UE wkurwiona bo jej forpoczta tymoszcienko zapuszkowali i pieprzą coś o demokracji i prawach człowieka. a Ukraina zmieniła rządy na prorosyjskie i wali akces do UE i nato czym wkurwia NOW

Gość Pyzunia 22 lata
pierdolisz ferdynand jak potłuczony ten proces to pokazówka, właśnie z powodu nowych wiatrów na ukrainie

Gość majatek tymoszenko
wyceniaja na od 2.5 miliarda dolarow. Nie wierze ze uczciwie dorobila sie tych pieniedzy, a ze wsadzili ja pod jakimkolwiek pretekstem? Al Capone tez siedzial tylko za podatki.

Gość Pyzunia 22 lata
majątek? :D zajrzyj na szwajcarskie konta pzpr-owskiej elyty :classic_cool:

Gość Pyzunia 22 lata
* no teraz już progenitury pzpr-owskiej elyty

oszukiwała na prywatyzacji to wsadzili. Pewnie gdyby nie była z opozycji to by zamietli pod dywan. U nas też by sie przydało połowę sejmu zamknąć za podobne przewinienia

Gość ale po uj mieliby ja bić?
to śmierdzi na kilometr klamstwem jeszcze niech powie że ja gwałcą

Gość prawda jest taka,że:
tymoszenko reprezentuje obóz narodowy, który chce niezaleznosci Ukrainy - oderwania jej od nacisków rosji. no i ruskom sie to nie podoba, wiec musza ja jakos uciszyc. zabic nie zbaija, bo to by bylo zbyt glosne.

Gość nie kupuje tego
jesli na Ukrainie istnieje "obóz Rosyjski" to jego przeciwieństwem jest "obóz Żydowski" do którego nalezy Tymoszenko, nie zycze Ukraińcom takiej premierki bo zostaną puszczeni w skarpetach

Gość prawda jest taka,że:
malo wiesz o Ukrainie chyba, Julia reprezentuje nurt nacjonalistyczny, patriotyczny, do żydów sie ma to nijak. Ukraincy od 500 lat jak nie wiecej walcza o swoje panstwo, ale wciaz ktos silniejszy im to uniemozliwia - najpierw polska, teraz rosja.

tyle, ze tu nikt nie rozmawia o tym jaki obóz ona reprezentuje, ale czy faktycznie robiła przewałki. Na mój gust tak. Inna sprawa, ze normalnie nikt by jej za to nie sądził, tak jak w Polsce złodziei przy korycie się nie sądzi.