Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luzak_kontra_Madzia

Jak zarwać koleżankę po fachu

Polecane posty

Znamy się kilka lat i ona pomagała mi w moim projekcie zawodowym. Rok temu zaproponowałem jej bycie razem, ale ona odmówiła. Później udział w naukach przedmałżeńskim, po zawahaniu odmówiła. Dzisiaj jak mi odtworzyła w pidżamie i ze święcącymi niebieskimi oczami to aż mnie zamurowało, mogłem się tylko pięknie do niej uśmiechać. Niestety odmówiła mi wyjazdu ze mną na majówkę. Ona ma 28 lat, ja 35 i jesteśmy singlami. Pomóżcie Kafetarianki jak ją przekonać do siebie, ona po utracie faceta jest taka oziębła.

Gość ergr4ge4gt
lechu kup sobie dildo i wsadz do tylka

Gość Poprostu_Lena
Myślę , że Twoja Koleżanka potrzebuje poprostu czasu :) Może nie ma ochoty na nowy związek po utracie faceta ... co jest zresztą bardzo zrozumiałe ..Musisz być cierpliwy , nie rezygnuj z niej , bądź przy niej , spędzaj z nią czas itp itd . Dopóki sama nie upora się ze stratą faceta i nie dojdzie do wniosku że jest gotowa na coś nowego , Ty także nie będziesz w stanie jej do tego przekonać. Sama musi dojrzeć do tej decyzji. Co więcej podam Ci przykład z życia wzięty. Otóż nie dalej jak rok temu również byłam strasznie oziębła i negatywnie nastawiona do facetów , po stracie swojego ' ukochanego' Pojawił się wtedy obok mnie fajny facet , zabiaegał o moje względy już od bardzo dawna jednak ja nie chciałam dac mu szansy... Po pewnym czasie , zrozumiałam że na jednym facecie swiat się nie końcu i postanowiłam spróbowac.. do dziś jesteśmy razeem i nie żałuję tej decyzji. Jestem mu wdzięczna że czekał i nie dał za wygraną , gdyby nie jego upór pewnie dziś nie bylibyśmy tacy szczęśliwi :) A więc mam nadzieję że w Twoim przypadku będzie tak samo. W tej sytuacji najważniejszą rolę odgrywa CZAS :) Moja Rada : Jeśli naprawdę Ci na niej zależy to nie poddawaj się :) 3mam kciuki , mam nadzieję że się uda :) Powodzenia ! :) pozdrawiam Lena :)