Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kirta

Dlaczego trudno nawiązać rozmowę ze znajomymi ?

Polecane posty

Ostatnimi czasy miewiam kłopot nawiązywania rozmowy ze znajomymi . Czuję się wtedy taka spięta i cały czas rozmyślam o tym o co by się zapytać . Mam pustkę w głowie nie wiem jakie zadawać pytania. Nawet z jedną blisko mi znajomą popsuł się kontakt. Chciałabym dodać że zazwyczaj byłam gadułą. Poradźcie mi co powinnam zrobić. ? O czym rozmawiać ze znajomymi ? Podsuńcie mi jakieś ciekawe tematy .

Gość jesteś zakompleksiona
najważniejsze dla ciebie to jak wypadniesz przed innymi, co sobie o tobie pomyślą, dziwne tylko że wcześśniej bylas gadułą bo to by oznaczało że nabawilaś się tych kompleksów niedawno

Można tak powiedzieć. Zaczęło się to od tego jak z koleżanką dogryzałyśmy sobie nawzajem . Niestety niekiedy brałam to sobie chyba nazbyt do serca . Najczęściej wtedy kiedy dwie koleżanki dogryzały mi dwie a ja nie miałam szans dobitnie odpowiedzieć. Jeszcze ta sytuacja z moją koleżanką, która ze wszystkimi super się teraz dogaduje i wgl. a mnie zostawiła . ;/

Gość chodz tu dopoczuj sie swbodnie
to slabe masz kolezanki, ja też miałam taką jedną co mi "dogryzała"...była brzydka i zakompleksiona, nigdy nie miała faceta, juz sie z nią nie zadaje, mam 3 inne kumpele, ladne, mające chlopaka albo wolne mające powodzenie, są miłe i normalne,daruj sobie te i znajdz kogos przy kim bedziesz sobą

No właśnie nie wiem dokładnie co się stało ? Ona była normalna tzn. fajna. Tylko ostatnio jakoś ją nie poznaję. Coś się u niej wydarzyło jestem tego pewna ponieważ widziałam ostatnio po niej że coś nie gra. Kiedy próbowałam coś od niej wyciągnąć powiedziała tylko że ona to wszystko trzyma w sobie a nie tak jak ja . Próbowałam jeszcze na gg przekazać jej że może na mnie liczyć .Tylko podziękowała i skończyłyśmy rozmowę. Na drugi dzień udawała jakby nigdy nic, ale spoko jeszcze jakoś gadałyśmy. Później musiałam iść do lekarza zadzwoniła do mnie i spytała się co powiedział i wgl.A po wizycie jak wyszłam na dwór była jakaś inna. wgl . ani razu nie zerknęła na mnie , nie rozmawiała ze mną a jak już to jakoś oschle . Kiedy zostałyśmy na chwilkę prawie same tzn . był z nami kolega to się pokłóciłyśmy o jakąś bzdete. Ona jest teraz zafascynowana tylko jedną koleżanką i po za nią nie widzi świata szkoda tylko że rok temu ta koleżanka ją olała i zostawiła samą. ;// Jestem zdezorientowana nigdy bym się nie spodziewała że tak się wobec mnie zachowanie.