Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

konto internetowe - kilka pytań

Polecane posty

Mam kilka pytań. Pewnie odpowiedzi są oczywiste, ale ja w ogóle się w tym nie orientuję :) 1.Załatwiłam sobie pracę dorywczą na lato. To jest umowa zlecenie. Więc jeśli założę konto internetowe, i pracodawca będzie chciał wypłacić mi pieniądze to ja po prostu podaje mu numer konta i on mi tam przelewa te pieniądze? a potem ja je zwyczajnie wypłacam z bankomatu? 2. Załóżmy że zakładam konto internetowe w mBanku. Wtedy chyba kurier przychodzi pod wskazany adres aby dać kartę kredytową, tak? za tą kartę się płaci? w ogóle za coś się płaci? z góry dziękuję :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Wszystko się zgadza. W mBanku jest opłata za kartę 2 zł/ miesięcznie i tylko z niektórych bankomatów za darmo wypłaca się gotówkę. Całkowicie darmowym kontem jest dbNet w Deutsche Banku, wypłaty ze wszystkich bankomatów za darmo. http://www.pozyczki.biz.pl/db/36/ :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Bo jeśli dokonujesz zakupów za min. 100 zł. miesięcznie, to opłata (2 zł) za ten miesiąc nie jest pobierana. Żeby ze wszystkich bankomatów wypłącać gratis gotówkę- opłata miesięczna wynosi 5 zł. Gdzieś tam zawsze pojawiają się opłaty jednak ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
Tak. I za otwarcie konta dają obecnie system audio jako bonus :)