Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfflvll;l,m

Mój sposób na nie wpadanie w paranoje z powodu kompleksów

Polecane posty

Gość vfflvll;l,m

Wiem co mam poprawić i to robię tzn ćwiczenia na sylwetkę, na twarz jakieś maseczki,na włosy tak samo, ale w miedzyczasie o tym nie mysle i non stop oglądam zdjęcia innych dziewczyn i sobie wmawiam ze jestem do nich podobna :P

Gość pauuulina
a jakie te dziewczyny? daj fotki popatrze sobie i zrobie tak jak ty ;)

Gość vfflvll;l,m
różne :P jak zobacze jakąś ładną to oglądam :P teledyski, zdjęcia w necie prawie wszedzie sa ;)

Gość pauuulina
az tak strasznie wyglądasz? moze to tylko błędna samoocena?

Gość vfflvll;l,m
No okropnie wyglądam :( to nie jest niska samoocena tylko fakty:>

Gość pauuulina
moze nie jest az tak zle? a jakie masz kompleksy?

Gość gmdka
ja mam odwrotnie, również oglądam przez cały czas foty jakichś dziewczyn tylko ja się przy tym dołuję...

Gość vfflvll;l,m
o nie pytaj :( strasznie sie roztyłam, musze cala sylwetke wypracować,poza tym nos mam jak strzałka i spalone włosy od prostownicy :( strasznie rzadkie, wokol jednego palca moge zawinac:( poza tym jakieś mniejsze ale mam nadzieje ze az tak sie w oczy nie rzucają , a Ty jak sie czujesz ze soba?

Gość vfflvll;l,m
ja tez sie dolowalam ale teraz puszczam sobie muzyke i ciagle oglądam szczegolnie te ktore sa do mnie podobne w sensie karnacja wlosy, czasem rysy twarzy tez sie zdarzaja podobne z tym ze ladniejsze:P i tak jakby sie tym motywuje ale i tak nigdy do konca sie nie zaakceptuje

Gość pauuulina
spróbuj uzywac odzywek zwiekszających objętosc włosów ;) gęste włosy są ci niezmiernie przydatne do długiego nosa jesli chodzi o mnie to nie uwazam siebie za tragedie usłyszałam czasem miłe słowa od płci przeciwnej choc teraz czuje sie źle w te upały i czuje ze wyglądam niezbyt korzystnie

Gość gmdka
ja np na punkcie twarzy to nie mam kompleksów, gorzej z ciałem. Nie raz próbowałam kogoś znaleźć o podobnej figurze do mnie, jednak jest z tym problem. Z tego co widzę to dziewczyny w necie są albo chudsze albo grubsze ode mnie, ciężko jest znaleźć kogoś pomiędzy

Gość vfflvll;l,m
pauulina Właśnie ja mialam geste ale wydegazowalam i odrosnac nie chca,a odzywki na chwile dzialaja. Robie ciemniejszym podkladem kropke na nosie zeby go skrocic ale nie wiem jak inni to widza czy jest roznica:P Ja tez w ta pogode czuje sie i wygladam okropnie.Wole juz te chlodniejsze dni w takie jak dzisiejszy umieram :) gmdka moze wstaw fotke bez twarzy to zobaczymy jak to wyglada u Ciebie

Gość pauuulina
ja na punkcie figury nie czuje sie kompleksów , bardziejchoc nie jestem szkieletorem bardziej cos mi nie gra w mojej twarzy... nawet nie jestem w stanie opisac co ;) nie podoba mi sie mój prawy profil gdy robie zdjęcia jesli tak wyglądam jak z prawego profilu a nie z lewego to powinnam sie załamac ;)

Gość gmdka
nie mam żadnej takiej fotki, która by dobrze ukazała całe ciało, chociaż przyznam, że już nie raz się nad tym zastanawiałam, nawet dziś chciałam sobie cyknąć fotkę (jak jestem ubrana w koszulkę i krótkie spodenki) ale zapomniałam wziąć ze sobą aparatu...

Gość gmdka
pewnie gdybym również analizowała wygląd swojej twarzy pod każdym kątem to również wpadłabym w kompleksy

Gość pauuulina
wiecie co, kompletnie tego nie rozumiem! :D to jest śmieszne! patrząc w lustro widzę fajną zgrabną słodką słowiańską buzię na zdjęciach w ujęciu całej mnie tak wychodzę oraz z lewego profilu natomiast z prawego profilu jakaś inna osoba ;) trochę jak trans

Gość vfflvll;l,m
No na zdjeciach czasami nie jest sie zbyt fotogenicznym wazne ze na zywo jestes ladna:P