Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super sunny

Ten upał pod koniec kwietnia to nie jest zwykły upał

Polecane posty

Gość super sunny

Na Słońcu trwają wybuchy, aktywnośc od stycznia systematycznie wzrasta, w lipcy w Polsce temperatury dojda do 54 stopni, hackerzy opublikowali wykradzione emaile od członków NASA i wynika z nich że USA się przygotowują na nieopisany kataklizm

Gość hjdgn ;)))))))
super upał, dziś sie opaliłam;P

Gość pauuulina
jaja sobie robisz? :D

Gość jeszcze tylko rok,
i słoneczko może walnąć tak, że na 1/3 ziemi zabraknie prądu na wiele lat :)

Gość hgjhjcuyta
też o tym słyszałam, podobno ludzie zaczną chodzić na golasa by było im chłodniej. Mężczyźni będą mieli ciągłe wzwody :classic_cool:

Gość ojtamojtammm
Jaki znowu upał?? Po prostu normalnie bardzo ciepło, ale moim zdaniem do upału to jeszcze daleko. Przynajmniej w Krakowie. Delikatny wietrzyk, bardzo przyjemna pogoda, a ludzie już narzekają, że upał, ja pierniczę..nigdy nikomu nie dogodzisz...

to, ze jest to niezwykle to się zgodzę, bo sama jestem w szoku, ze kwiecien, a na dworze jak w upalne dni lipca albo sierpnia ale co do reszty to jednak liczę, że się mylisz

ja w zyciu nie narzekam na taka pogodę, cos cudownego :) bylam dzisiaj w parku, nad wodą, wierzcie albo nie ale ludzie w strojach kapielowych sie opalali, a co smielsi plywali

Gość jeszcze tylko rok,
u mnie aktualnie 30 stopni w cieniu

Gość jeszcze tylko rok,
temperatura w kwietniu przekraczała nieco 25 stopni, ale nie dochodziła do 30 od ponad 100 lat

Gość pocieszajcie się
ale ja czuję że faktycznie coś jest na rzeczy z tym 2012 i niedługo to wszytsko pieprznie

Gość 4534534534543
Macie linka do tych informacji co wykradli hackerzy?

Gość dsvsvdxsxwa
od wczoraj was nawiedzilo!! co wejde na kafe to ktos pisze o jakis nadchodzacych katastrofach a ja potem spac nie moge przez was glupki :(

Gość 4534534534543
topiki nawiedzonych kretynek to raczej sobie daruje.

Gość zdegenerowanaMaupa
fajnie, wreszcie koniec moich cierpień.... ciesze się

Gość mam przeczucie-miałam wizje
ja powiedziałam to nie jest normalne ze wszedzie do obrzydzenia reklamuja temperature zajebista sielanke na dlugi weekend wg mnie to jest proba wyciagniecia ludzi z domu a sterowac pogoda amerykanie i ruscy potrafia wytlumacczcie mi prosze dlaczego w uk jest teraz 3 stopnie a u was 32? przeciez ggdzies musza sie spotkac masy zimna i cieple a wiecie co to oznacza? cholerne burze i huragany!!!!!!!!!!a moze o cos takiemu komus chodzi zeby odwrocic uwage????

Gość 4534534534543
a gdzie ty widzisz że reklamuja pogodę, imbecylko??? Jeszcze jak zyję przez 34 lata nie widziałam, zeby nie reklamowali pogody przed weekendem majowym, kazdy chyba chce wiedziec czy będzie padało czy nie. W prasie sa regularne informacje o pogodzie, ostzregają przed suszą, mrozem, upałem... co za tepaczka.

a ja dzisiaj czytałam nie moge niestety znalezc tego teraz ze na blokach w londynie na czas igrzysk rozmieszcza rakiety przeciwlotnicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tvn24.pl/12691,1742979,0,1,olimpijskie-przygotowania-rakiety-trafia-na-bloki,wiadomosc.html prosze u was tez o tym pisza

Gość 4534534534543
a czym sie w sumie przejmujecie? wybieracie sie na mecz do Londynu, czy co??? Jak ktos sie booi to moze unikac takich masowych imprez i tyle. Ja bym sie bardziej bała tych 54 stopniowych upałów

a ja mam [przeczucie ze euro bedzie poligonem doswiadczalnym tego co nastapi w londynie

Gość 4534534534543
to chyba w porządku, bedzie mniejsze bezrobocie w Polsce

combined disaster ja juz gdzies o tym slyszałam ze dwa miasta z wiezami zegarowymi podczas imprez sportowych na jakiejs brytyjskiej stronie czytałam o tym jakis czas temu

Gość co za denna prowo
rozumiem że ktoś nie wyjechał na weekend majowy, nei ma znajomych, hobby, boi się wyjsć z domu...wiec tkwi przed kompem i wymyśla teorie spiskowe no żal

25 sekunda kurde coraz wiecej tych przekazów podswiadomych w otaczajacym nas swiecie