Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika222

objawy ciązy??? mam nadzieje ze to juz TO :)

Polecane posty

Gość nika222

Hej dziewczyny mam pytanie z mezem przytulalismy sie w dni plodne kilka dni po owulacji zaczely mnie kluc jajniki nigdy tak nie mialam. pozatym jestem 5 dni przed @ apiersi mnie nie bola wcale choc zawsze juz tydzen przed bolaly tak ze dotknac ich nie moglam. czy ktoras tak miala moze, szaleje ale bardzo bys my chcieli miec dzidzie i jak myslicie moge juz test zrobic czy poczekac jeszcze???

Gość nie napalaj sie tak
to moga rownie dobrze byc objawy nadchodzącej @ zostaje ci czekac do dnia spodziewanej@ bo nikt tu wrózka nie jest

Gość Moon in darkness
Radzę Ci poczekać ze zrobieniem testu do dnia spodziewanej @. Wcześniej może wyjść negatywny i po co masz się stresować? Czasem i w dniu @ nie wychodzi wyraźny. Mój był bladoróżowy. Dopiero po dwóch0trzech dniach wyszedł jak należy :) Musisz być cierpliwa (choć to trudne). Jest długi weekend, to postaraj sie zająć wszystkim tylko nie myśleniem o tym, czy to już, czy nie :) Ja czekałam na upragnione dwie kreski ponad rok i pojawiły się. Tobie też się pojawią :) Objawy jakie masz mogą sugerować, że coś jest na rzeczy, ale niestety musisz odczekać do tego dnia @. Póżniej dla pewności warto zrobić betaHCG. Niewielki koszt, a pewność większa. Lepiej to, niż trzy testy siusiane :)

Gość nika222
Moon in darkness.. masz racje jeszcze poczekam te pare dni przynajmniej sie postaram dziekuje :)

Gość Moon in darkness
Drobiazg. Sama przez to przechodziłam, więc wiem co czujesz :)