Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiaty na lodowisku

Jestem strasznie zagubiona, pomocy!!Doradźcie coś:(

Polecane posty

Gość Kwiaty na lodowisku

Pomijając już fakt że chyba wpadam w depresję;/To przygnębia mnie fakt że szukam już od dłuższego czasu partnera (mam 25 lat a szukam od chyba 4).Nie chcę być już sama, nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem samotna. Spotkałam niedawno faceta(23l.) niby spoko ale chyba jest trochę biedny ale teoretycznie ma potencjał, z jednej dobre studia (ale nie medycyna), nie ma samochodu, jest z b. małego miasta, teraz nie ma zbyt dobrej pracy ale mówi że bedzie szukał czegoś lepszego. Ja też po studiach, ale zupełnie inna sytuacja materialna (samochód, mieszkanie, tak po rodzicach) ale z drugiej strony nie jestem zbyt zaradna. Już sama nie wiem czy w tym wieku już powinnam brać jak leci. Nie mam chyba siły szukać partnera do 30;( Czy związałybyście się w takiej sytuacji?? Proszę o poważne potraktowanie mojego problemu:(

Gość najmadrzejszy na swiecie
Biednego nie bierz, bo to tylko klopot. Duzo zalezy od tego czy jestes ladna. Jesli tak, to poczekaj. Jesli nie, to powinnas juz sie zaczac na kogos decydowac, bo czas dziala na twoja niekorzysc.

Gość tyle w temacie dopasowania
(samochód, mieszkanie, tak po rodzicach) ale z drugiej strony nie jestem zbyt zaradna Spotkałam niedawno faceta(23l.) niby spoko ale chyba jest trochę biedny ty nie jesteś bogata, tylko masz bogatych rodziców on nie jest biedny, tylko ma biednych rodziców

Gość pamiętliwa bestyjka
ciebie chyba pojebało... witamy w związkach z wyrachowania :P jak już tak podchodzisz to na hooy sie ograniczać, celuj w target z dużą kasą

Gość bierz co się trafi bo
jesteś tak pusta jak pudło rezonansowe i ciężko ci będzie o jakiegokolwiek faceta.

Przeciez mozna byc zamoznym po rodzicach (np ja). Nie zawsze trzeba zaczynac wszystko od zera.

Gość Dodam jeszcze
szukasz partnera czy konta w banku?

Gość droggammi
Ja chyba jednak jestem strasznie staroświecka - a gdzie miłość?

Gość bierz co się trafi bo
miłości nie ma bo jest biedny :D gdyby nie był to miłość by była.

Gość tyle w temacie dopasowania
mieć dobry start bo się ma bogatych rodziców to nie powód, żeby na starcie kierować się groźbą mezaliansu :D

Zgoda. Nie powinna wspominac o tym, ze on jest "biedny". Brzydko to zabrzmialo.

Gość orinnoczkko
Ja tez byłam "na starcie" biedna - potem to się zmieniło.

Gość Kwiaty na lodowisku
Tak, wlaśnie nie zaczynam od zera;/i nie chcę wszystkiego zaprzepuścić. Nie nie szukam portwela tylko partnera. On sam średnio mi się podoba ale już przytłacza mnie samotność:(:( Chciałabym się w końcu do kogoś przytulić.

No to jak ci sie w dodatku nie podoba, to nie zwracaj mu gitary. Malo jest innych facetow?

Gość Dodam jeszcze
Czyli w sumie to nic Ci u niego nie pasuje, ale poniewaz nie masz sie do kogogo przytulic to... Misia sobie kup.

Gość Jak masz młode geny
to jak nie zaciążysz to świeżośc młodzieńczą możesz zachować do 30tki potem po32 roku już czas przyśpiesza Ciąża zegar przestawia o kilka lat do przodu Urodzisz i rok później masz nawet do 5lat więcej każdy kolejny rok to kolejnych kilka lat ,chyba że masz nadmiar energi i dbasz o to by te wskazówki zatrzymać,ale to trudne i wymaga ogromnego poświęcenia. Do 28 roku można sobie szukac męża i mierzyć wysoko

Gość Jak masz młode geny
Ja na przykład mając 33lata wyglądałam na 25-26 Potem urodziłam dziecko i nagle walneło mi 34 taki przeskok dwa lata póżniej wygląd na 37-38 a samopoczucie na 58lat

Gość Jak masz młode geny
Aż trudno uwierzyć że jescze trzy lata temu byłam młodym dziewczęciem które gdzieś tam w bikini po plaży pomykało