Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta psychologiczna

Pytanie do brzydkich kobiet/facetów czy bylibyście w stanie

Polecane posty

porwać interesującą was osobę by ją więzić i wykorzystywać? Zakładając że macie taką możliwość (mieszkacie na odludziu albo was stac na takie zamieszkanie) i tak dalej. Ciekawi mnie ilu ludzi by było w stanie zrobić coś tak... okropnego? dziwnego? w zgodzine z naturą?

Gość bierz co się trafi bo
dobre forum wybrałaś do takich badań. tu na pewno wielu byłoby skłonnych tylko się boi :D

Gość psychiatra z sąsiedztwa
dlaczego tylko do brzydkich? sądzisz, że dewiacje są domeną brzydkich? to robisz błąd w założeniach :P

Gość najmadrzejszy na swiecie
mnie od zawsze krecily klimaty bondage czy bdsm, a brzydki nie jestem:)

Ci którzy nie są brzydcy nie muszą porywać, mogą poderwać co jest bezpieczniejsze i w gruncie rzeczy łatwiejsze Umożliwia też wchodzenie w interakcje w które wejść z więzniem nie można (nie pójdzie się na spacer na przykład). Zauważmy, że tego typu działanie, ohydne i niezgodne z prawem, jest niejednokrotnie jedyną alternatywą by w sposób zgodny z naturalna potrzebą związać się z najlepszej jakości samcem/samicą według takiego brzydala/brzydalicy.

Można powiedzieć że włącza się u nich instynkt i tak jak kiedyś ( w przypadku samców) liczyła się siła i nikt samic o zdanie nie pytał.

Jest tez inna droga: po prostu miec pieniadze:)

Również niekoniecznie. Pieniądze w dzisiejszych czasach są niżej od atrakcyjności. Odkąd kobiety mają więcej praw, mogą swobodnie wybierać, wybrzydzać, faceci którzy urody nie mają wiedzą, ze w gruncie rzeczy są towarem zbędnym. Stąd myślę, że w ostatnich czasach coraz więcej porwań i tego typu zachowań. A będzie jeszcze gorzej, gdyż media kreują coraz to doskonalsze wzorce, których to nawet Panie/Panowie z dobrym wyglądem w stanie osiągnąć nie są :)

Ale tak bylo zawsze i wiadomym jest, ze ladni dobieraja sie z ladnymi, a brzydcy z brzydkimi. Niech kazdy trzyma sie swojej ligi i wszystko bedzie ok:)

Gość linijka654
co ty bredzisz?Nie każdy jest taki płytki jak Ty i leci wyłącznie na urode,mój facet nie jest za piękny,ale ma to coś i w życiu nie wymieniłabym go na Brada Pitta czy inne bozyszcze uznawane przez większośc kobiet cud

Pleciesz bzdury pisząc że zawsze było tak, że ładni wiązali się z ładnymi a brzydcy z brzydkimi. Każdy czy to brzydki, czy to ładny, chce być z ładnym. Kwestia genetyki. W przeszłości, siłą brało się samice, które nam się podobały. Rodziny sprzedawały córki, oddawały za pieniądze, albo tym mężczyzną którzy mieli odpowiedni status. To, że brzydcy mają się wiązać z brzydkimi i ładni z ładnymi to twierdzenie które ma góra 20 lat.

I właśnie fakt, że każdego (u kobiet to wygląda troszkę inaczej i ma ścisły związek z przebiegiem naszej ewolucji) ciągnie do ładnych, powoduje, że brzydcy faceci czy kobiety, w akcie desperacji porywają, więżą i wykorzystują osobniki, które w normalnych okolicznościach byłby dla nich niedostępne. Prosta logika oparta na psychologii człowieka opartej na ewolucjionizmie.

linijka jak dla mnie to mozesz byc nawet z Gargamelem. A docenianie urody nie jest plytkie. To naturalne.

Ale nie mozna kogos zmusic zeby byl z brzydkim czy brzydka.

Gdyby przeanalizować problemy które sprawiają brzydcy, wiążąc się z brzydkimi powodując kontynuację bądź co bądź równie bezwartościowych z punktu widzenia genetyki ludzi, należałoby aktualne pokolenie brzydkich wykastrować i wysterylizować uniemożliwiając im skażanie naszego gatunku. To prosty wniosek oparty na zmianach w naszej kulturze i stworzonym w kilku ostatniu dziesięciu leciach pojęciu piekna oraz jego wpływie na życie ludzi.

Gość HAHA JAKIŚ BRZYDAL
i niewydarzony prawik biedak od jakiegoś czasu zakłada tematy o porywaniu ładnych kobiet, budowaniu piwnic itp. :D :D tylko to ci pozostaje, paskudny wypierdzie cywilizACJI, marzenia i fantazje. bo w życiu realnym żadna nawet średniej urody na ciebie nie splunie :P zostaje renia rączkowska

Gość ankieter od siedmiu boleści :D
Ktoś tu ma bardzo blade pojęcie o ewolucji i zachowaniach społecznych :P

Nie można też zmusić brzydkiego żeby był z brzydkim. Ale brzydki potrafi zmusić ładną/ładnego żeby z nim był. Choć w niezgodzie z prawem. Przeczytaj jeszcze raz pytanie zawarte w temacie. Niech wypowiedzą się brzydcy czy byliby w stanie coś takiego zrobić.

Gość HAHA JAKIŚ BRZYDAL
a tak w ogóle brzydal powinien być z brzydką. żadna normalna ładna kobieta nie spojrzy na paskudę, chyba że ma ona kasę jest zaradny, szanowany, z pozycją. nie macie szans prawiki, deal with it

Czlowieku za takie cos idzie sie do wiezienia:)

Gość HAHA JAKIŚ BRZYDAL
Ale brzydki potrafi zmusić ładną/ładnego żeby z nim był haha, no to dawaj pajacu! :D

Ale ja nie piszę o sobie naiwniaku :D Pytanie miało charakter statystyczny. Ja z kobietami problemu nie mam. Oczywiście to że interesuje się tym jak radzą sobie z tym ludzie gorsi ode mnie jest czymś skandalicznym, prawda? :D

Gość HAHA JAKIŚ BRZYDAL
tak nie o sobie :D to po co zakładasz miliony takich tematów?

Sorry, ale ja nie slyszalem o tym, zeby brzydcy porywali piekne kobiety do jakichs piwnic.

Gość czopek456
brzydki i ładny to pojęcie względne,każdemu podoba się co innego. A ludzie od wieków nie lecą na urode tylko inne predyspozycje,np faceci instynktownie wybieraja kobiety o szerokich biodrach bo natura im podpowiada że takie są najlepsze do rozrodu.A kanonem piękna przecież są kobiety wychudzone,modelki z wybiegu bez kształtów.Tak samo kobiety lubia łysych i owłosionych na klacie bo to świadczy o wysokim poziomie testosteronu.

Gość różaaaaaaaaaa
do autora:możesz wyglądać jak Adonis,a z takimi pogladami jakie prezentujesz nie chciałabym Cie dotknąć kijem przez szybe

To pierwszy mój temat tego typu i ma właśnie związek z ciekawością, skąd się tego typu myśli biorą u ludzi. Myślisz że na tym forum jest tylko 10 osób? To ankieta skierowana do desperatów jakich tu pełno. Na każdej stronie 10tki wpisów sfrustrowanych prawiczków którzy szukają odpwiedzi na pytanie, dlaczego są sami. A odpowiedź jest jasna. Podobnie to działa z punktu widzenia kobiet. Miałabyć ankieta ale coś obrzydliwi nie śpieszą się z odpowiedzią na postawione przeze mnie pytanie.

Moje poglądy są oparte na podejściu ewolucyjnym. Pisałem że lepiej dla świata byłoby gdyby brzydcy byli kastrowani i sterylizowani (samice). Gatunek by nam zładniał a nie oszukujcie się mówiąc, że wygląd to dodatek. Wygląd to skrajna podstawa i każdy poniżej 6/10 poiwnien zostać tak potraktowany. TO dla dobra gatunku, dla dobra ludźkości. Mnie tylko zastanawia ten buum na porywanie, więzienie i gwałcenie ludzi. Poczytajcie sobie jak tego ostatnio dużo. To te odkryte sprawy, a te nieodkryte?! Ile młodych, atrakcyjnych nastolatek znika co roku w europie? MNÓSTWO! Źle to wróży, bo brzydale sięgają nie po swój towar.

Gość HAHA JAKIŚ BRZYDAL
nieprada, że brzydki to pojęcie względne. są obiektywne kanony urody i brzydki jest facet, który: jest niski wychudzony ma żółte lub zepsute zęby ma małego kutasa ma małe jaja łysieje na czubku głowy jest zgarbiony ma niesymetryczne rysy twarzy jest niezadbany, śmierdzi, ma stare, brzydkie ciuchy itp. kobietom też nie pobłażam. sama dbam o siebie, jestem blondynką, 167, 54, sport 2 x w tygodniu, wybielone zęby, piersi B, lekko opalona, etc. jestem ładna i wymagam. mój facet ma 189 cm, kutasa 18 cm i bardzo ładną twarz :)