Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozeczek 3w1

wysylal ktos wozek kurierem?

Polecane posty

Gość wozeczek 3w1

doradzcie mi prosze, musze wyslac wozek 3w1 czyli dosc duzy i ciezki. nie mam pojecia jak go zapakowac:( moze to smieszne ale na tym moim zadupiu :D nie mam skad wytrzasnac tak duzego kartonu :( macie jakies pomysly?

Nie wiem czy wszystkie ale np DHL za małą opłatą sam pakuję przesyłkę - sprawnie,szybkoo.dobrze zapakowane i nie trzeba się martwić "jak to zapakować" :D

Gość wozeczek 3w1
z workiem to chyba za duzo roboty, ile tasmy klejacej musialabym uzyc :D ale pomysl tez dobry- dzieki ;) a z tym pakowaniem paczki bede musiala sie zorientowac :) dobre rozwiazanie :)

Gość wozeczek 3w1
a orientujecie sie jak to jest z wysylka za pobraniem??

Gość dhla nie polecam
jak masz możliwość to znajdź inną firmę ja wysyłałam za pobraniem właśnie paczkę o wadze 8 kg - facet się uparł że mam taką opcją wysłać więc nadałam za pobranie było niby + 8 zł pytam się dokładnie ile będzie wynosił koszt całości bo muszę napisać odbiorcy to mi wyliczyła napisałam facetowi nie dość że paczka przyszła dopiero po tygodniu to kwota zwiększyła się o 20 złotych ni z gruszki ni z pietruszki a na przelew z dhlu czekałam ponad tydzień czyli od momentu nadania paczki pieniądze dostałam po 2,5 tygodnia

Gość wozeczek 3w1
o kurcze :( ja nie moge sobie na to pozwolic bo za pieniazki z tego wozka chce kupic nowy... a kobieta tez sie uparla ze chce za pobraniem ;/

Gość polecam 7
Zadzwoń do siódemki. Nie wiem czy pakują,ale ja siostrze na drugi koniec kraju wszystko wysyłam. Kurier szybko przyjeżdża i dostarczają też szybko. Nie dziwię się,że ktoś kupując używany wózek chce za pobraniem-to chyba normalne.

ja dzwonilam do kurierów z siódemki i mi powiedzieli że nie obsługują osób prywstnych, chcialam wyslac wózek..dziwnie, zaskoczona bylam bardzo, a z DHL powiedzieli ze karton musi byc idealnie zapakowany, zamkniety, nic nie moze wystawac itd..