Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łakotka

jak schudnąć 5 kilo w krótkim czasie?

Polecane posty

Gość łakotka

błagam pomóżcie mi!!

Gość gringggo ollla
mam ten sam problem. a w ile chcesz osiągnąc ten efekt? musisz ćwiczyć codziennie, pić duzo wody i jeść białko

Gość StOkrOtkka,,
pij 3 litry wody dziennie i TYLKO ciemny chleb z jajkami , ewentualnie arbuzy i inne niskokaloryczne owoce a PRZEDE WSZYSTIM JAJKA! nie wiem czy schudniesz aż 5 kilo, ale na takiej diecie momentalnie się chudnie 2-3 kg, więc może i 5 się uda :) powodzenia

Gość najmadrzejszy na swiecie
post + basen

Gość na mnie dziala nie jedzenie po
18tej, ograbniczenie pieczywa, rezygnacja ze slodyczy. No i nic tłustego

Gość gringggo ollla
no i ćwiczenia 30 min dziennie!

Gość łakotka
jakieś konkretne ćwiczenia czy brzuszki i biegi wystarczą? a co do diety to moze pomoga jakieś tabletki wspomagajace odchudzanie?

Gość fgdjkoiuavgdamhdg
aeroby, interwały Diet nie polecam schudniesz szybko ale równie szybko dorobisz się efektu jojo. Jedząc słodycze, po 2-3 dokładki obiadu schudłam dzięki ćwiczeniu każdego dnia. Dieta była mi zbędna bo zależało mi na kondycji . Chudnięcie okazało się efektem ubocznym ćwiczeń ;) Ćwiczę każdego dnia od 2 tygodni i widać efekty. Gdybym ograniczyła posiłki pewnie byłyby jeszcze lepsze ;) Formy cwiczeń: Bieg Bieg, marsz, bieg itd. Skakanie na skakance Szybki marsz (ale to już trwa około 3 godzin)

Gość tojaguru
biegi i inne aeroby

Gość piterterter
Woda i jeszcze raz woda. Pij ile tylko możesz, ale nie jakiś mineralnek - one częściej szkodzą niz pomagają. Ja od roku piję wode z kranu - robili nam w wawie badania w wodociagach i woda jest dobra. do tego polecam 6 weidera jesli zalezy Ci na zrzuceniu z brzucha. Systematyczne cwiczenia to podstawa

Gość KJUIFL
5 kilo w 4dni -dieta dukana 8kilo w 8dni-białko bez wykluczania warzyw i owoców+OTRĘBY ILE WLEZIE I JAK WLEZIE.

Gość KJUIFL
I PAMIĘTAJ ŻE W ODCHUDZANIU KLUCZOWĄ ROLĘ ODGRYWA DIETA NIE RUCH! Każde ćwiczenie uruchamia jakieś mięśnie i to one zastąpią istniejące już zwały tłuszczu po długim okresie czasu spędzonego na treningach. Jeśli zaczynasz sie odchudzać i odrazu rzucasz się na głęboką wodę poddając swój organizm treningowi do którego nie przywykł możesz sie spodziewać tylko jednego efektu: -szybkie zniechęcenie i wilczy apetyt. Odchudzanie się zaczynaj zatem od rzeczy najważniejszej Zmiana nawyków żywieniowych Kiedy twój organizm zaakceptuje nowe a ty poczujesz siłę do dalszego działania powolutku coś tam z ruchu wprowadzaj.

Ja myślę, że nie ma co odchudzać się na własną rękę. Nigdy nie możemy być pewni tego co robimy i czy akurat dla nas będzie to sensowne rozwiązanie. Dlatego najlepiej udać się do specjalisty. Fajnym pomysłem jest wyjazd na parę dni do Primavery, gdzie z pewnością uda się schudnąć parę kilo i poznać tajemnicę jak chudnąć dalej!