Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jryjrtj

Sandały na skarpetki u dziecka?

Polecane posty

Gość jryjrtj

Dziewczyny, czy to błąd założyć na przykład dwuletniej dziewczynce sandały z odkrytymi palcami na skarpetki lub rajstopy?

Gość sfsfss
bo pajacykow zawze chrzani ze to obciach

Gość jryjrtj
A bo zasadniczo jak odkryte buty, to na gołe stopy. Chociaż producenci rajstop próbowali swego czasu promować co innego i ciekawie to wyglądało... W każdym razie zastanawiam się czy małe dzieci podlegają takim wskazaniom a ściślej, jak większość osób się zapatruje na takie rozwiązanie.

Gość xxxxxyyyy
A dlaczego nie - wyglada to calkiem fajnie jak sie dobierze dobrze skarpetki do sandalkow a np. jak jest chlodniej to chyba lepiej zalozyc dziecko te skarpetki niz zeby marzlo w stopy - bo to obciach lub jak ma obtarta stope czy np. nie lubi zakladac sandalow na bosa stope - co innego dorosli co innego dzieci:). Zreszta tu gdzie mieszkam to dorosle kobiety - ja tez - czesto zakladaja sandaly - wiadomo nie kazde tylko np. koturny czy na szpilce do rajstop, bo klimat tu taki uroczy, ze gdyby nie takie rozwiazanie to wyciete buty gora przez tydzien w roku daloby sie nosic - a ja mam jedne takie ladne, ze zal, by wiecznie w szafie mieszkaly:)

W upały nie zakładam skarpet.Bo i po co ma się noga grzać? Ale jak wracamy późno i robi się chłodniej to w drodze powrotnej zakładam.

Gość ertetetert
to zaden obciach, bardziej higieniczne, bezpieszniejsze , i sandalek nie obciera obciach to jest u doroslych i to jaki!!!