Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy spotkałyście się??????

Spotkałyście się z propozycją sexy, wysłaną za pomocą bluetootha?

Polecane posty

Wczoraj jadę metrem, pisze smsa i nagle dostaje wiadomość takiej treści "Sex teraz, wc Politechnika, jadę metrem, 3 wagon od początku" :-O A nazwa telefonu z którego ta wiadomość przyszła to "21cmNow"

Gość dezodorant77
z jakiej sieci jeżeli można spytać???/

Po pierwsze - bluetooth nie korzysta z sieci "operatora" więc nawet bez włożonej karty można wysyłać nim wiadomości. Po drugie - jestem w Play i na całej długości mam zasięg.

Gość Dziabaducha
No i co?? Normalka. Uruchamiasz bluetooth i szukasz ludzi i wysyłasz.A że masz w ustawieniach ustawione że jesteś zarówno widoczna jak i nie masz zabezpieczeń to dostałaś wiadomość. Kiedyś z takiej głupoty i naiwności ktoś poprzez bluetooth ci wlezie w tel i wykradnie dane (fotki,numery) to się też tu zapytasz jakim cudem twoje nagie fotki są w necie?? Irytujące.

paręnaście razy dostałem w hipermarkecie propozycje loda od małolaty

Gość Verkagd1
Tego calego blutacza lepiej wylaczac ja tez kiedys mialam wlaczony i kumpel sciagnal z mojego tel wszystkie smsy i czytal na glos przy wszystkich a akurat pisalam z moim chlopakiem o sexie jak bylo itd masakra

Gość Dziabaducha
to nic ale jak ktoś złapie sygnał z laptopa to już masz pozamiatane i czyste konto :)