Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PinkaXDD

Na co chłopacy zwykle zwracają uwagę jeśli chodzi o dziewczyny?

Polecane posty

Gość PinkaXDD

?

Gość RaZR
Na całokształt. Co z tego że będzie ładna jak będzie miała 30 kg nadwagi, albo co z tego że będzie miała zajebistą figurę jak będzie brzydka. 1. Twarz 2. Tyłek 3. Piersi

Gość haha, całokształt
kurwa, a dla mnie całokształt znaczy charakter+wygląd

Na to sie skalda wiele rzeczy. Kazdy zwraca na co innego. Jeden bedzie ptatrzyl na figure(biust, pupa, nogi), inny na twarz, a jeszcze inny na poziom elokwencji. Ale milo by bylo jakby: miala ladna buzie, byla calkiem zgrabna(nie mam tu na mysli figury rodem z magazynow dla facetow czy tez okladek pism modowych), nie glupia, nizsza od faceta:) Ale wiadomo, wszystko wychodzi w praniu i moze wyjsc kompletnie co innego;) pzdr!:)

Gość DlaczegoMuszęMieć Pod Górę?
No proszę.. Twarz i tyłek na 1-szym miejscu.. To mam idealne.. Do piersi mogą być zastrzeżenia, że nie są wielkie(za to fajne i sterczące :P) I dlaczego jakoś za mną nie szaleją? :P

Gość przeciętny statystyczny
tyłek toż to naturalne że tyłek jest najważniejszy jak przejdzie test tyłka, zwracamy uwagi na inne rzeczy jak nie przejdzie, rozglądamy się za inną

Vincent.. Skąd wiedziałeś..? ;) Jeden mi to powiedział na weselu, jak się kompletnie upił.. ;)

Maaatko... To już nie wiem.. Zawsze uważałam że mam okropny, za duży i za okrągły tyłek, a faceci się nim zachwycali.. :P

No cholera.. mam ladna buzie, jestem całkiem zgrabna (i nie mam tu na mysli figury rodem z magazynow dla facetow czy tez okladek pism modowych), nieglupia Na Pewno! , nizsza od większości facetów (166). :O

Rozumianą jako atrakcyjność ciała czy umysłu? ;)

Przewaznie jesli laska jest bardzo ladna to automatycznie wielu facetow mysli sobie "nie mam szans u takiej bogini" i rezygnuje;D Ale drugim paradoksem jest to, że sporo ladnych dziewczyn ma przecietnych chlopakow:) tak ten swiat jest zbudowany;)

Gość Esteta nr. 1
Na ciasność pochwy

VincentVegao7,,rezygnuja tylko frajerzy.Facet moze miec kazda laske,ladna i brzydka,mamy szanse u kazdej dziewczyny;-)