Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

Gość nieidalnaaaaa
prosilam Cie autorko o mail do jackowskiego ale chyba sie nie doczekam

Gość nieanonimowy chłopak
i nie "niby" gejem, tylko prawdziwym :) wiem lepiej jakiej jestem orientacji :)

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
anonimowy,chcialam byc mila z jednego powodu. ale okej, trzymaj sie tych majtek.

Gość gorusuruz
Witaj, a mnie się wydaje, że jednak nie mówisz prawdy dziewczyno od przeczuć, bo podajesz datę swoich urodzin 1978 w jednym ze swoich postów, a w innym mowisz, że masz 37 lat. Więc jak to jest z Tobą???

Gość 3434234234234
o rety, to podziwiam cię, anonimowy, że po tylu latach jakos dajesz rade się odnalezc... Bo z pracą to musi byc marnie? Pewnie się wplatałes w zle towarzystwo i teraz grozi ci, że cie odnajda? Ja sama nie mam pracy i to od lat...

Gość anonimowychlopak
znaku na niebie. To byl zart, jesli poczulas sie urazona, to przepraszam.(brak mi obycia z kobietami i czasami cos palne od czapy)

Gość gorusuruz
A poza tym raz używasz sformułowań i wypowiadasz się jako kobieta (dziewczyna) a raz jako mężczyzna (np. użyłem). Moje posty kieruję oczywiście do "miałam wizje-miałam przeczucia".

anonimowy, a dlugo siedziales jesli moge wiedziec?

Gość 3434234234234
ja tu pisze z nudy ale tez jestem nieco sceptyczna, bo wątpie, zeby ktokolwiek miała az taki dar, zeby potrafił patrząc na nick cos powiedziec. Nawet Jackowski ogląda zdjęcie, a jest chyba najlepszy w Polsce. No i ostatnio zrobiła się na niego moda, zwłaszcza po tej sprawie z Madzią, wiec sporo osob moze się tak zabawiac.

Gość gorusuruz
no i pewnie z nudów pisze głupoty ten ktoś kto mieni się osobą od przeczuć :) pozdrawiam

Gość anonimowychlopak
cyfrowa dziewczyno. Ale masz bujna wyobraznie. Nikt do mnie nic nie ma(moze dlatego, ze nikogo nigdy nie sprzedalem) Z praca zas,mam i to nawet to co lubie robie, i grzebie w autach (nie mylic z kradziezow) Odnalesc sie ciezko zapytujesz? Czy ja wiem... napewno jest inaczej niz kiedys. Ale jak sie chce, mozna sie zaklimatyzowac, wtopic w tlum I funkcjonowac. A dziwnie, ciezko jakby, jest tylko na poczatku.

Gość ajkju
Tak se myśle i mi wychodzi, że miałoby to całe wróżenie sens tylko jako informacje kompensujące zaburzenia w układzie zamkniętym na zasadzie sprzężenia zwrotnego ujemnego;) Ale to też w sumie bez sensu skoro częścią sygnału wejściowego jest jego stan na wyjściu.... Wniosek jest taki, że nie możesz mówić prawdy o przyszłości bo wtedy mielibyśmty dio czynienienia ze sprzężeniem zwrotnym dodatnim...A jak się kończy przykładanie mikrofonu do Koncertowych głośników chyba nie muszę mówić? Tak czy srak nic nie zmienia fakt, czy znasz przyszłość czy jej nie znasz:P

Gość 3434234234234
Po prostu cały czas nie rozumiem, dlaczego się boisz, że moglbys kogoś zabic. Ale ok. juz nie meczę cię. :p

na wiekszosc maili odpisałam jeszcze dzisiaj zostaly mi dwa wiec jak ktos nie dostal to dostanie jutro - po porstu dzis juz nie jestem pewna co do tych osob jeszcze raz milej nocy anonimowy nie martw sie:) glowa do gory

dziekuje;) pozdrawiam!!!!

Gość ajkju
A jak się odniesiesz do mojego postu? Chyba też muszę na maila napisac do Ciebie...

Gość anonimowychlopak
a mnie sie wydaje, ze ta osoba widzi pewne rzeczy. Nie wszystko da sie logicznie ogarnac I wyjasnic. Oby same pozytywy tylko sprawdzily sie Wam. Cyfrowa, czasami samych siebie nie rozumiemy tak do konca I nie znamy, a co dopiero kogos zrozumiec.

Gość ajkju
nie chodzi o toczy widzi czy nie widzi. Jasne jest że teraxniejszość wpływa na przyszłość ale już przyszłość wpływająca na teraźniejszość (czyli przyszła teraźniejszość na przyszłą przeszłość:classic_cool::P) rodzi mnóstwo paradoksów które uniemożliwiają taki proceder:O Oczywiście mówimy o liniowym modelu czasu...chyba...głowa mnie boli:P Mam wizje w której za chwilę zapalam papierosa i dla wytchnienia i odprężenia mysle o gołych laskach...

Gość ona z marsa
Dostalam odpowiedz na maila, odpisalam Ci, jestem naprawde pozytywnie zaskoczona Twoimi zdolnosciami.

Gość ajkju
A co? Napisała Ci skąd jesteś? Wyślij mi maila to też Ci wywróżę:)

Gość ajkju
A nie mogłaś jej tego napisać w mailu? Bo tak to mi troche pachnie propagandą żeby nie użyć słowa "autopromocją":P

Gość anonimowychlopak
chodzi o ten tramwaj co nie chodzi :d Nie znam sie na tym o czym piszesz. A kobieca intuicja -przeczucia ? Jak to wytlumaczysz ? Wyczuwanie niebezpieczenstw przez zwierzeta ? Energia zla -dobra u ludzi ? do mam przeczucie. dzieki za odp. tutaj. Ja na e'maila nie moge napisac, gdyz latwo wtedy kogos namierzyc. Jednak bezpieczenstwo I anonimowosc przede wszystkim.

Gość ajkju
ooo...to akurat dało się przewidzieć:) Ekipy sprzątające podszywaczy przystępuja do oczyszczania topików. Mając na uwadze bezpieczeństwo uczestników dyskusji manifestują się rozpoznawalnym już skądinąd sygnałem dźwiekowym, którego przykład mamy powyżej;)

Gość ajkju
Wyczuwanie niebezpieczeństw jest związane ze zmysłami i doswiadczeniami, dzięki którym zwierzęta mogą spekulować i przewidywać potencjalne zagrożenia. Przeważnie odbierają jako zagrożenie wszelkie niezane im bodźce więc to żaden 6 zmysł tylko zwykła ostrozność. To samo się tyczy kobiecej intuicji:D Ale przewidywanie a widzenie przyszłości to dwie różne sprawy... Ciekawe czy też już em kupe...?

Gość 3434234234234
Mi się zdaje że to sciemniaczka, dwie godziny temu zasłaniała się , że nie ma siły i jest wykończona, a potem zaczęła odpisywac na meile. Nagle dostala nowych sił?

Do 3434234234234 Pożyjemy, zobaczymy. Obiecała mi dzisiaj odpowiedź. Jestem cierpliwa i poczekam:)

Gość otrymby
A ja mam takie zapytanie jeszcze: Skąd wziął sie 18...egzemplarz?!?! Było liczone 17 a jest 18...do czerwca zrobi się 30? Może kilogramów nawet? I czy wreszcie odkryta zostanie moja prawdziwa tożsamość? ...Pablo Escobar... walcie sie

Gość pomocy,błagam!
jak się zakończą moje problemy...? ja już nie mam siły...:(