Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryna

jaki telefon do 1000 zl polecacie?? co myslicie o Xperii neo v

Polecane posty

Gość matryna

chce kupic sobie nowy telefon. i mam do wydanie 1000 zł na niego. nie potzreuje jakiegos super fona bo nie gram w gry na telefonie. moj telefon musi robic dobre zdjecia, czasem net, i muzyke dawac rade musi, oraz sms i dzwonienie. jai polecacie??

Gość gość
Kup SE ARC S

Gość matryna
mi wpadł w oko neo v, co o nim sadzisz??? podoba mi sie w nim ze ma kamerke tez z przodu, przydatne do skype

Gość gość
Neo V to po prostu uboższa wersja ARC S. ARC S ma większy ekran i szybszy procesor. Wg mnie jest lepszy ale to w końcu Twój wybór.

Gość inzynier serwisowy/...........
Dla mnie telefon bez klawiatury to nie telefon i nic lepszego niż desire z nie wyszło. A szybkość przy androidzie nie ma większego znaczenia.

Gość matryna
a jak to stoi cenowo??

Gość gość
Aaaa... Nie ma kamerki z przodu a aparat jest 8

Gość gość
NEO V to ok 700 zł a ARC S to ok 1000

Gość matryna
jak dla mnie nokie odpadaja... lubuje sie w samsungach i sony ericsonach chociaz htc tez nie pogardze...

Gość matryna
a nowe czy uzywane???? bo ja mam plan w komisie kupic telefon bo na allegro jakos przekonanaia nie mam

No wybacz obecnie 70% tel = android. Więc wszystko to samo. Kwestia wielkości ekranu i materiałów. Pozostaje do wyboru czy musi być przednia kam. Jaka musi być kam. Ewentualnie Gps ale obecnie wszystkie lepsze mają I czy musi być klawiatura mechaniczna która jak piszesz jak ja masę wiadomości. Czy robisz notatki jest niezbędna. Masz wtedy normalnego kompa do przeglądania netu czy pisania wypracowań wracając do domu. Wysyłania pdf sprawozdań do szefa itd. Dotyk do tak dużej ilości pisania sie nie nadaje. A jw. Nie ma obecnie żadnych różnic poza podanymi. Telefonów bez androida nie biorę pod uwagę.

Gość gość
Mówię o nowych na Allegro.Przecież nie musisz kupować na Allegro poprzez poczte. Możesz poszukac oferty w swoim mieście i odebrac osobiście. Pamiętaj o tym że musisz dostac oprócz gwarancji również fakturę (ew. ksero).

Gość matryna
o fakturze nie wiedziąłam... a jeszcze takie pytanie, jak kupie uzywany od kogos to gwarancja na mnie przechodzi jak jest jego nazwisko tam wpisane??

A ja tak zapytam nie pojawiło się nic nowego?? Moje desire z ma 2 lata. I patrzę i nic nowego.. Zastanawiałem się wtedy nad milestone 2. Wyszła xperia pro i chyba tylo.. Ech mój niszowy rynek:(

Gość gość
Oczywiście, że przechodzi na Ciebie. Bez faktury gwarancja jest nieważna. Przy zakupie sprawdź dokładnie czy na fakturze i gwarancji zgadzają się wszystkie cyferki.

Gość matryna
nawet taki z salonu np. playa???

Gość gość
Mnie pytasz ?

Gość matryna
no tak

To nie jest do końca tak jak gośc napisał. W teorii nie przechodzi. W praktyce nikt na to nie patrzy. Wystarczy że masz dowód zakupu. I wysyłając telefon wysyłasz emeilem skan dowodu zakupu. Nikt nie sprawdza czy to ty czy to nie ty. Nie bój sie szukaj na allegro telefonu. Znajdź dobrego najlepiej super sprzedawce z swojego miasta. I na 99% będzie to komis.

Gość matryna
wiec warto sie przejsc po komisach i bez allegro to załatwiac??

Gość gość
"W teorii nie przechodzi."Jak może nie przechodzić skoro gwarancja i dwód zakupu jest do telefonu a nie człowieka ?Gdyby tak było to nie można by kupić żadnej rzeczy posiadającej gwarancji bez jej utraty...:D

Nie Bo w komisach masz cene np 1 tyś pln. A nikt tego nie kupił od 3 tygodni. I na allegro u tego samego jest cena 800pln. Tak to już jest :) Utrzymanie sklepu kosztuje. Miejsce na wystawie w sklepie też. itd itd

Gość gość
Mozesz się przejść ale komisy dodają do ceny z Allegro 100-200 zł...A dowodem zakupu jest faktura w wypadku kupienia tel. Przynajmniej jeśli chodzi o firmy.

Gość matryna
czy ceny w komisach sa podobne do tych na allegro?

Gość gość
W komisach podobnie jak napisał kolega i jak ja napisałem...

Gość matryna
kurcze....

HTC ma w gwarancji wpis że gwarancja nie przechodzi bez zgody htc. Wiec powinieneś napisać do htc spytać się czy mogła by gwarancja przejść potem podpisać oświadczenie z htc i sprzedającym. A potem wysłać na gwrancję. Sprawdź sobie kraty gwarancyjne tel :) SE i HTC tak mają. I teoretycznie jak by sie im nie chciało to tracisz gwarancję. W praktyce nawet jak by ci nie uznali. Mówisz że to jest twój wujek i prosił cie o przesłanie. Dzwonisz do sprzedającego i prosisz o przesłanie skanu dowodu do HTC. Ale jeszcze o takiej sytuacji nie słyszałem. Hp tez ma tak zastrzeżone i zwrócili mi 3 tyś mimo że sprzedaż na kogo innego.