Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie zagubionaaaaa

Co wy Byście zrobiły? Pomóżcie proszę

Polecane posty

Po raz kolejny słyszę: nie wiem czy to wiecej niżprzyjaźń i sie załamuję bo ile razy mozna. Czuje sie tak jakby nikt nie potrafił nieczego do mnie poczuć, jakby cos było ze mna nie tak.. Po kilku misiacach spotykania sie slysze cos takiego i nie wiem co zrobić. Wpadam w panikę, nie wiem czy to sie zmieni, czy powinnam to skonczyć i nie czekac, czy czekać bo tylko panikuję. Mówi sie ze jesli sie tarfia na kogoś odpowiedniego to sie wie napewno, a przeciez nie zawsze tak jest... Myślałam że jesli ludzie okazują sobie czułości to nie trzeba innych deklaracji, najwidoczniej tak nie jest, albo ja jestm porabana albo faceci tacy własnie są. W każdym razie wpadłam po uszy i zupełnie nie wiem co o tym myśleć, może ktoś tu jet mądrzejszy albo bardziej doświadzcony odemnie albo ktos jest jasnowidzem i mi powie

a ile masz lat? bo wiesz teraz faceci nie bardzo sie angazuja, im nie zalezy na zwiazku (oczywiscie z pewnymi wyjatkami) tylko na lasce do lozka i dlatego po paru miesiacach mozesz uslyszec taki tekst

jest 5 razy dziennie

25 laska do łózka, pewnie cos w tym jest, tylko trudno to przyjąc do wiadomość Nie wiem dlaczego ale jakos nie mge uwierzyc zeby był takim gnojkiem

mam 15 lat... on 27 i dlatego taka jestem zagubiona

Gość to proste wyjaśnienie
no to to tylko przyjaźń

Gość jest seks miedyz Wami
cwaniak, znalaz sobie laske na przeczekanie:o on ile ma lat?

Gość jest seks miedyz Wami
sorry, ale wykorzystal Cie, kopnij go mocno w zad:o

on 30

Gość hdegfyewrgf
ja bym olała. wydaje mi się, że jakby mu zależało to wykonałby jakiś krok, chciałby być blisko. chciałby przytulać dotykać i bałby się, że mu uciekniesz. nie zależy mu. a traktuje miło bo to aż przyjaźń, ale jakby to było coś więcej, to raczej pierwsza byś się dowiedziała. chyba by mu również zależało tak jak Tobie i chciałby tego co Ty teraz, czyli dążyłby do bliskości i do zdobycia Ciebie.

nie po to z nim chodzilam do lozka codziennie zeby teraz slyszec ze to przyjan... lece na jego kase!!! chce zeby byl moim mezem haaalo

28 ja 25 Przykre to wszytko- laska na przeczekanie, to takie uwłaczające

ktos sobie ze mnie jajca robi nie lece na jego kase bo jej nie ma kolego badz kolezanko którasie podemnie podszywasz troche dojrzałości i szacunku do innych

Gość hdegfyewrgf
a to, że nie możesz uwierzyć, że on chce tylko laski do łóżka i że jest gnojkiem to tylko Twoje marzenia, chcesz wierzyć i widzieć to co chcesz i co jest wygodne i na tym się możesz przejechać ostro, bo facetów sądzi się po czynach a nie słowach i oni potrafią dobrze grać jak chcą osiągnąć swój cel. a jak im zależy, to po prostu to widać. takich niezdecydowanych lepiej olać. szkoda nerwów, emocji i łez.

wiesz niekoniecznie na przeczekanie, po prostu mamy takie czasy, ze faceci od razu wymagaja pojscia do lozka a jakis czas pozniej okazuje sie ze to nie to... faceci to egisci i mysla tylko o sobie... przykro mi ze cie to spotkalo ale pociesz sie ze w takiej sytuacji jest mnostwo dziewczyn i na pewno kiedys znajdziesz swego jedynego ktory swiata za toba nie bedzie widzial :)

Gość mały odkrywca
szkoda tylko że zaczeliście od dupy strony- znalazl sobie przyjaciółkę do seksu i pewnie uważa że nie warto się bardziej angażować skoro dostal to czego chciał. Kobiety szanujcie sie bardziej;)

dobrze zacznijmy od poczatku, czesc wypowiedzi nie jest moja m.in ta w której mowa o tym ze kocham sie z nim dla kasy i chec za niegow yjsc ktos po prostu sie podemnie podszywał, niecierpie takiego chamstwa. Zab. pseudo wiec juz to iniemozliwe :)