Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Kto ma większe szanse?

Polecane posty

Ona ma 16 lat i spotyka się z jakimś facetem co ma 36, wcześniej mówiła że to jej przyjaciel. Ja mam 23 poznaliśmy się i niby jej się podobam ale zobaczyłem na facebooku że ona jest w związku. I teraz nie wiem co robić?

Zdobywać ją dalej i nie patrzyć na jej jakieś związki czy po prostu dać jej do zrozumienia że nie będę zajmował się dziewczyną w związku.

Sądząc po jej wieku to ona pewnie sama nie wie czego chce. Być może chce się tylko dowartościować. Poznaliśmy się na portalu randkowych i ona ciągle tam siedzi, mimo że niby jest w związku.

Gość odpowiadam.
A po co się zajmować laską która jest związana?? To strata czasu a i tak nie będzie Twoja. Bez sensu,daj sobie z nią spokój i skup energię na poszukiwania innej, wolnej laski.

Wydaje mi się że jeżeli w tym facecie znalazła to czego chciała to nie zawracałaby sobie mną głowy i w ogóle przestała siedzieć na tym portalu. A mimo to ona niby tu chce utrzymywać kontakt, ale jednak kręci z tym facetem.

Chciałbym wiedzieć czym się kieruje nastolatka. Na co zwraca uwagę, jaki jest jej tok myślenia.