Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariowuuuu

co ona sobie wyobraza? jak mogla tak sie zachowac

Polecane posty

Gość mariowuuuu

jakis czas temu temu zerwałem z dziewczyna. bylismy ze soba krotko, 3-4 miesiace, wiec nic zobowiazujacego. W miedzyczasie, bedac z nia zaczeła o mnie zabiegać moja ex dziewczyna, z którą byłem wczesniej prawie 3 lata. nim poznałem Monike, dziewczyne o ktorej teraz pisze, rozstałem sie z tamta. Ale jak mowie, pozniej ona zaczela do mnie pisac, spotkalismy sie kilka razy i tak sie stalo, ze wrocilem do tej dziewczyny, z ktora bylem 3lata. Monika nic nie przeczuwala, ukrywalem to przed nia, w koncu nie wiedzialem, jak jej to powiedziec i ktoregos dnia poprostu zniknalem z jej zycia, nie odbieralem tel, nie odpisywalem, żeby to uciąć. kilka miecy pozniej napisalem do niej, co słychac, ona odpisala, ze ma kogos. ostatnio na imprezie spotkał ja moj kuzyn. rozstala sie z facetem, z ktorym byla wtedy. Moj kuzyn zagadal ja o znajomosc ze mna, o to, ze bylismy kiedys ze soba...a ona powiedziala ze mnie nie zna! nie wie, o kim on mowi! teraz widze, ze zupelnie brak jej klasy, zachowala sie dziecinnie. czy wedlug was to normalne, ze najpierw ze mna sypia, pozniej mowi, ze mnie nie zna?

Gość bar(a)bara
typowe glupie prowo serio myslisz zektos to lyknie? :D co wiecej widac, ze to nie pisal mezczyzna;) tak wiec jestes prawdopodobnie znudzona bezrobotna kobieta:P

Dokladnie - prowo. A jak nie prowo, to jestes kretynem i tchorzem. Typowy facet. Zniknales z zycia tamtej zeby byc z ta? I bardzo dobrze, ze powiedziala, ze cie nie zna. Musi cie to niezle bolec ze zakladasz temat na forum dla kobiet :D To ty nie masz klasy.

Gość mariowuuuu
dobra mądralinskie out!

Gość sylvia 007
super babka,wymazala takiego czubka z zycia,zachowales sie jak zlodziej,uciekles, lecisz w ktora strone wiatr wieje.Po co pamietac o listkach noszonych przez wiatr?

Gość Dodam jeszcze
raczej nie prowo. Urazona meska duma ale co chcesz zachowales sie jak szmata to tak Cie potraktowala.

Gość mariowuuuu
no jakos jej to nie przeszkodzilo odpisac na mojego smsa? chyba ona jest urazona, a nie moja duma- ja dalej jestem z tą samą dziewczyną, a ona sie pochwalila w smsie facetem, z ktorym juz teraz nie jest :)

Gość gfhhgfhg
przeciez ty tez sie zachowales tak jak bys jej nie znał więc dobrze zrobiła

Gość mariowuuuu
no ale udawanie, ze mnie nie zna świadczy o tym, ze jest dziecinna i nie umie sie normalnie zachować, jak dorosła kobieta. trudno, nie wyszło nam, ale nie musiala gadac, ze mnie nie zna. widac, ze ona ma z tym problem.

Gość Dodam jeszcze
Monika nic nie przeczuwala, ukrywalem to przed nia, w koncu nie wiedzialem, jak jej to powiedziec i ktoregos dnia poprostu zniknalem z jej zycia, nie odbieralem tel, nie odpisywalem, żeby to uciąć. kilka miecy pozniej napisalem do niej, co słychac, ona odpisala, ze ma kogos. A to co Ty zrobiles to byl szczyt dojrzalosci co nie? Jak napisalam zachowales sie jak dupek to i tak Cie potraktowala. Nalezalo Ci sie, a teraz urazona duma kaze Ci zakladac topiki gdzie szukasz potwierdzenia tego jaki Ty to niby dojrzaly jestes a ona nie. Dorosnij chlopczyku.

Gość Ankaaaa_29
Ale to ty zalisz sie tu na babskim forum, nie ona. Ona nawet pewnie o tobie juz nie mysli, za to ty analizujesz. Ciezko mi uwierzyc, ze pisze to facet, bo zachowanie typowo kobiece.

Gość mariowuuuu
ok, ale potrafiłem pozniej normalnie do niej napisac, zreszta nawet mi odpisala. a teraz udaje, ze nie mnie nie zna. jakbym był jej obojętny, to by nie stroiła takich fochów.

Gość do autora głupiego jak but
CO za wiesniak z ciebie. dojrzały facet patrząc w oczy mówi co jest grane. A nie jak pies ucieka i chowa sie z podkulonym ogonem. I ty idioto śmiesz twierdzić ze ona zle sie zachowała?! Haha żałosny jesteś. A dziewczynie wcale sie nie dziwię. Wstyd jej ze miała z tobą do czynienia. Tyle w temacie.

Gość sasssssssssssssssssssss
tu była taka historia, pisana jako ta dziewczyna hahhaahha prawo!

Gość aegwwws
ale wymyslasz :D niedawno bylo tutaj to samo tylko, ze laska pytala czy te dwa zdania ktore powiedziala do tego twojego niby kuzyna zrobia wrazenie na jej bylym :D kurwa ludzie juz przechodzicie samych siebie:D

Gość wtf co?
autor jest idiotą mysli ze wszyscy są mega głupi i nie widza ze jedna i ta sama osoba zakłada wątki ZMIEŃ STYL prowo IDIOTO !!!

Gość bu$hmen
ten wątek ukazuje , że babskie forum to bardzo fajna rozrywka :D