Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedrek181818

Poszukuję piosenki z lat 90

Polecane posty

Gość więcej szczegółów
My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade

Gość xendźia
autorowi się coś przyśniło albo poeybało z innymi i zrobił mu sie mix który nie istnieje

Gość więcej szczegółów
skoro wujek autora też to pamięta to chyba jest coś na rzeczy i piosenka naprawdę istnieje:D

Kurcze skoro cos w klimacie Gigiego to moze to on??? Gabry Ponte raczej odpada w utworze Gerodie byly krasnalki i las Chlopie skup sie daj jeszcze jakies wskazowki

A moze to cos Michaela Jacksona??? Thriller??/ Tam sa zombie

Gość więcej szczegółów
możesz podać link do tego teledysku?

cos mi sie pokopalo z kompem linkow wklejac nie moge wejdz na youtube wpisz michael jackson thriller

Gość więcej szczegółów
chodzi mi o poprzedni utwór, który podałaś:)

Gość więcej szczegółów
widzę na youtube tylko koncertowe wersje utworu

sweho czasu la vivie lecialo multum teledyskow zespolu Highland Byla katedra owszem ale tam byli satanisci a ni szkielety tytul to o fortuna se tu voui z kolei to po \d szkocie ballady podchodzilo konie miecze faceci w kitlach bella stella to wampiry obszukalam net wiecej teledyskow ze szkieletami nie ma

to nie ma ja to znalazlam przypadkiem na necie z opisu nowego kliou ale czy oni lecieli tak czesto na vivie???? Skoro cos w stylu enigmy to moze to sama enigma era albo enya brak mi juz koncepcji

Gość więcej szczegółów
też myślałam o Highland, bo klimat zbliżony do Ameno, ale szkieleta żadnego nie znalazłam..

jeszcze mi lazi po glowie adiemus ale tam ni chusteczki nie bylo szkieletow w najbardziej znanym teledysku delfiny a moze to cos zespolu the hooters??? byla fabryka w piosence all you zombies ale szkieletow ani dudu

a scooter rebel yelll czy jakos tak tam jakies upiory sie placza

szlag mnie zaraz trafi kminie i kminie bylam pewna ze autor juz znalazl soundlovers byli tez popularni w ich przeboju runavay byl..., ale trup z gustownie zawiazana na palcu u nogi karteczka :D zaczynam kombinowac w druga strone grrr. :0 z tych znanych lata 90 to highland era enigma gabry ponte gigi d'agostino prezioso feat marvin ale szkieletow tam nie ma za pierona sa trupy zombie satanisci umarlaki

Ja od wczoraj o niczym innym nie mysle, nie daje mi to spokoju, ze ja taka madra a nie zgadlam :O

Gość więcej szczegółów
jedyny teledysk z uzbrojonymi w tarcze szkieletami to "Seven Nation Army", jednak autor twierdzi, że to nie jest to:(

nie no bez przesady snu z powiek mi to nie spedzalo :D wlazlam na chwile na kafe i widze temat na gorze to sie udzielam :D

Gość to moze byc o fortuna
podobne do tatu all about us

pieknie kurcze zaraz u mnie lunie a musze jechac na rezonans magnetyczny hektar ode mnie :-O pewnie mnie zmoczy niemozliwie no to ja juz nie mam zadnej koncepcji

tez mi chodzi po glowie highland o fortuna ale tam byli satanisci a nie szkielety aczkolwiek kosciol katedra sie zgadza no i lecialo na vivie w miare czesto

Gość sdsdsdsdasdasdsd
NIkt ci raczej nie pomoże, bo mieszasz. Ameno podobne do Dagostino, albo Eifel? Słuchu nie masz? Wprowadzasz dezinformację. Wpisz Snap, Dr Alban, Leila K. i szukaj po teledyskach na liście po prawej stronie. Może być La Bush.

Gość autor już chyba zapomn
iał o temacie

Gość a moze :)
A to nie przypadkiem chemical brothers : Hey boy, hey girl :) ??? Tak mi sie cos skojarzyło :/