Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ou98o98po808

Jak będę w ciąży, to nie będę tu przychodzić :))))

Polecane posty

Gość ou98o98po808

Wiecie co... Staramy się o dziecko, czasem tu zaglądam z ciekawości. Ale jak już bedę w ciąży, to za nic w świecie nie będę wchodzić na Kafe, bo mi tylko ciśnienie będzie skakać, a w ciąży trzeba spokojnym być, bo dziecku się udziela :)

Gość nknknknknknknknknknknknkknknkn
"hahhahahha::DD" -O Matko, tu chyba w wiekszości siedzą jakieś zakompleksione gówniary bez uczuć, które tylko w Internecie są takie odważne.

mi moja ginekolog w ciąży wręcz zabraniała zaglądać na fora internetowe dla ciężarnych bo już nie jedna się na tym przejechała :D:D:D

Gość Ja mieszkam w Austrii więc
Jak będzie mądra to nie będzie (ja nie zaglądałam bo od śmiechu dostawałam czkawki :D ) a tak na serio to nie chciało mi się a wiedzę potrzebną z różnych lektur i od lekarza i tak miałam. Jak sie córka urodziła to też nie zaglądałam bo zwyczjanie nie miałam czasu i podziwiam niektóre mamy które poprostu siedzą i siedzą i gadają. Ja zajrzałam tu dopiero jak moja córka skończyła 10 miesięcy ale i tak żal mi było wieczoru bo własnie wtedy wolałam iść się wykąpać czy coś zrobić koło siebie. Z czasem chętniej się wejdzie jak już ma się większy luz w domciu ale ciężarnym nie polecam bo to niepotrzebnie rozprasza (czyjeś uwagi, teksty, porady) i zaczynamy watpić w wiedzę lekarską a wierzymy przpadkowym osobom które tak naprawdę mogły mieć inna sytuację więc tym bardziej niebezpieczne jest keidy utożsamamiamy się z czyimiś problemami i choć to takie swojskie i bliższe i samopoczucie lepsze to niekoniecznei zdrowsze dla nas.