Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majoweczka09

Czy kawalek bialej gestej wydzieliny (jak budyn) to czop sluzowy ?

Polecane posty

Pytam,bo predzej mi nie wypadl,nigdy czegos podobnego nie znalazlam to 3 ciaza prawie 34 tydzien..

co to było to Ci pewnie po badaniu lekkarz potwierdzi dopiero, w każdym razie wlaśnie jestem na etapie poszukiwania odp na to czy to juz ten czop czy nie;) tez w 1 ciazy nie mialam z tym do czynienia:D białe jak budyń, twarożek upławy mam mniej wiecej od 30 tc, nieregularnie, wypada mi większa ilosc i potem spokój na jakiś czas, poza tym bardzo rzadkie, niemal było parę razy podejrzenie, ze to wody:/ czop porównują połozne do galaretki, może byc ze śladem krwi, dziewczyny czasem miały aż skrzepy krwawe całe, u mnie 2 razy w tym tyg pojawiło się cos co dokładnie jak opisane-żółtawa galaretka, czy białko jaja kurzego, zabarwiona krwią, ale cisza,porodu brak;) jakbys wpisala w wyszukiwarce i ustawiła grafikę,to może to obrzydliwe, ale są zdjęcia;)

Gość Szpindlerowy mlyn
Majoweczko- u mnie czop wygladal raczej jak przezroczysta galareta leciutko podbarwiona krwia, bylo tego raczej sporo, tak mniej wiecej lyzka duzo do zupy