Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia90

czy moge byc w ciazy okres spoznia mi sie dwa dni

Polecane posty

Gość kasiakasia90

hej.dziewczyny czy spozniajacy sie okres dwa dni moze oznaczac ciaze?i te bole brzucha itp

Gość Perw w przelocie XV
Spóźniający się okres zawsze może oznaczać ciążę jak również może nie oznaczać ciąży, a milion innych rzeczy. 🖐️

Gość ProblemHPV
A czy masz powody do strachu?To prawda brak okresu może oznaczać milion rzeczy.Odczekaj troszke.Jeśli się nie pojawi to marsz do lekarza!Zbadają cię i się dowiesz co i jak.Pozdrawiam

Gość Verdis
2 dni to nie jest tak dużo uspokój się i poczekaj spokojnie na okres. Ja pierwszy mój test wykonałam po 5 dniach i był negatywny a okres dostałam 3 dni później. To raczej przez stres

Gość zaniepokojona.
Witam was wszystkie i Was wszystkich . Mój problem jest następujący. Jestem dziewicą i nie kochałam się z chłopakiem,ale bardzo często się "bawimy" i chociaż nie przypominam sobie,żeby na paluszkach mu coś zostało to tygodniowe spóźnienie podsuwa mojej wyobraźni różne scenariusze. Wszyscy znajomi mówią,żebym się uspokoiła bo musiałby się dosłownie mówiąc spuścić na palce i je głeboko wsadzić,żeby coś z tego było,ale mimo tego stras niesamowity. Dodam,że w tym miesiącu nie podróżowałam,nie byłam przeziębiona. Istotne może być tylko to,że miałam infekcję ( przez otarcie nabłonka wejścia do pochwy) ,która trwała tydzień . Okres pojawił się ostatnio 29.03 i trwał 6 dni póki co nie boli mnie ani brzuch ani piersi. Wszystko jakby śpi. : )